3 syytä, miksi sinun ei pitäisi maksaa etukäteen bensasta/polttoaineesta

Kesälomat ovat juuri tulossa ja on aika nostaa kaasun hintoja. Melkein jokainen roadtripper haluaa säästää rahaa pumpussa ja kuulostaa peräti jättipotilta, kun jälleenmyyjä kysyy, haluatko saada auton tankin täyteen 10 senttiä halvemmalla kuin paikalliset pumpun hinnat? Hän varmasti yrittäisi suostutella sinut tähän suureen summaan, mutta se ei ole niin tuottoisaa kuin miltä näyttää. Keskustellaan syistä, miksi koko säiliön ennakkomaksu ei ole hyvä idea.

Auttaako asemasi säiliön tyhjentämisessä?

Yleensä autoa ei tuoda takaisin tyhjällä tankilla. Kun vuokraat Rent a car Dohasta, maksat usein täyden säiliön. Ajoneuvoa palautettaessa tankki on joko puoliksi tai neljäsosaksi täynnä, josta et saa edes hyvitystä. Säiliöön jäänyt kaasu ei ole vähempää kuin ilmaista rahaa tällaisille tarjoajille.

Varmista siis, että et maksa täydestä tankista, vaan kannattaisi myös käyttää koko tankkaamasi polttoainetta autoon. Älä anna näiden palveluntarjoajien nauttia ilmaisesta rahasta, koska se on yksinkertaisesti korkeampi keskihinta gallonaa kohden, jonka maksat.

Älä luota mihinkään satunnaiseen palveluntarjoajaan säiliön koon suhteen

Säiliöiden koot vaihtelevat usein jopa tietyn mallin sisällä. Aina kun uudet autot tuodaan maahan, kalustopäällikkö kirjaa nopeasti kaikki tärkeimmät tiedot kyseisestä autosta tietokoneeseen ja tekee joskus jopa oletuksia auton teknisistä tiedoista. Oletko koskaan törmännyt kirjoitus- tai kirjoitusvirheisiin vuokrapapereissasi? Jos hopeinen auto voidaan vahingossa merkitä suikaleeksi, mitä sanoa, kun he tekivät saman numeroilla, kuten he kirjoittivat 17,5 gallonan tankin, kun he todella tarkoittivat 15,7. Näin ollen sinulta veloitetaan lähes kaksi gallonaa ylimääräistä, kun maksat ennakkoon?

Bensa saattaa olla halvempaa siellä, missä jätät

Jos vuokraat yksisuuntaisen Vuokra-auton Dohassa, varmista vain, mitkä ovat kaasun hinnat alueella, jolla pudotat pois. Tällä voi olla suuri ero hinnoittelussa. Esimerkiksi paikka, josta poimit auton, tarjoaa eron 55 senttiä/gallona, kun taas luovutuspaikka tarjoaa eron 35 senttiä/gallona. Tällöin ennakkoon maksetut kaasun hinnat perustuvat paikkaa, josta noutat auton.

Varmista lisäksi, että et maksa liikaa jostakin, jonka voit saada paljon halvemmalla. Taloudellisen joustavuuden hyödyntämättä jättäminen on myös eräänlainen menetys, etkä pidä tästä parempana, jos olet maantiematkailija.

Pähkinänkuoressa on tärkeää pitää mielessä nämä asiat vuokratessasi Rent a car Dohaa. Matkoilla on enemmän kuin tärkeää leikata kustannuksia, jotta enemmän asioita voidaan nauttia pienemmällä budjetilla. Yritä välttää näitä virheitä, jos olet koskaan tehnyt niin.

Yhteenveto

Mietitkö, miksi ennakkomaksu ei todellakaan ole hyvä idea? Katso artikkeli nyt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *