5 neuvoja, jotka on hyvä tietää ennen henkivakuutuksen ostamista

Tässä artikkelissa annamme sinulle henkivakuutusneuvoja ennen ostamista. Henkivakuutus on asia, jonka useimmat ihmiset tietävät tarvitsevansa, mutta eivät tiedä siitä paljoakaan. Monet kuluttajat keräävät suurimman osan tiedoistaan vakuutusasiamieheltä tai talousneuvojalta, mikä ei aina ole paras tietolähde. Loppujen lopuksi nämä ammattilaiset haluavat ansaita elantonsa.

Myydessään vakuutusta useimmat agentit ja neuvonantajat eivät mainitse näitä kylmiä kovia totuuksia henkivakuutuksesta:

Et ehkä tarvitse koko henkivakuutusta: Syy siihen, että useimmat aikuiset saavat henkivakuutuksen, on se, että he voivat jatkaa lastensa ja puolisoidensa elatusta kuolemansa jälkeen. CDC:n mukaan keskimääräinen elinajanodote on kuitenkin 77,9 vuotta. Tässä iässä vakuutuksenottajan lapset tulevat elättämään itsensä. Niin kauan kuin henkilön omaisuus elättää puolisonsa, hän ei tarvitse henkivakuutusta niin myöhään. Tästä syystä määräaikaiset vakuutukset voivat olla parempi vaihtoehto.

Useimmat yritykset eivät yritä löytääkseen edunsaajiasi: Monet ihmiset olettavat, että heidän vakuutusyhtiönsä ottaa yhteyttä edunsaajiinsa heidän kuolemansa jälkeen. Valitettavasti näin ei aina ole. Vaikka vakuutusyhtiön annuiteettiosasto tietää kuolemasta sosiaaliturvatietojen kautta, he eivät jaa näitä tietoja henkivakuutuskorvausosastolle. Paras tapa varmistaa etuuksien maksaminen on kertoa edunsaajalle vakuutuksesta. Edunsaajilla tulee olla palveluntarjoajan nimi, vakuutuksen arvo ja vakuutuksen numero. Vakuutusyhtiöllä tulee olla myös edunsaajien nykyinen puhelinnumero ja osoite.

Monet vakuutukset ovat uhkapeliä: Monet ihmiset eivät tiedä, että kuolemantapaukset eivät aina ole tae. Joillakin pysyvillä vakuutuksilla ei ole raukeamistakuuta, kun taas toisilla ei ole lainkaan takuuta. Jos yritys ei takaa kuolemantapauskorvausta, hyöty on arvio, joka perustuu aiempaan markkinatilanteeseen. Jos markkinat kääntyvät huonompaan suuntaan, kuolemantapauskorvaus voi pienentyä, vakuutusmaksut nousta tai molemmat.

Lääkärimatkan väliin jääminen maksaa sinulle: Monet ihmiset ovat nähneet mainoksia henkivakuutuksista, jotka eivät vaadi lääkärintarkastusta. Nämä käytännöt voivat vaikuttaa erittäin houkuttelevilta. Kukapa ei haluaisi säästää itseään matkalta lääkäriin? Valitettavasti nämä vakuutukset ovat myös kalliimpia. Ainoat ihmiset, jotka hyötyvät, ovat ne, joiden terveys on viime aikoina mennyt huonompaan suuntaan. Niin kauan kuin sinulla on hyvä terveys, osta vakuutus, joka vaatii lääkärintarkastuksen.

Et välttämättä tarvitse vakuutusta: Monet ihmiset lykkäävät henkivakuutuksen ostamista keski-ikään. Siihen mennessä useimmilla perheillä on riittävästi omaisuutta elättääkseen huollettavanaan heidän kuolemansa jälkeen. Tässä tapauksessa vakuutus voi olla tarpeeton. Kuluttajien on hankittava henkivakuutus heti perheen perustamisen jälkeen. Kun henkilön huollettavat ovat tarpeeksi vanhoja elättääkseen itsensä, useimmat ihmiset tarvitsevat paljon vähemmän vakuutusta, jos he tarvitsevat sitä ollenkaan. Tästä syystä on erittäin tärkeää, että kuluttajat määrittävät huolellisesti nykyiset ja tulevat tarpeet ennen vakuutuksen ostamista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *