Parasta

8 Parasta Nukkumaanmenovälipalaa Painonpudotukseen

Toki, se on prosessoitu, mutta kuule meidät: yksi annos tätä välipalaa sisältää täyttävää proteiinia ja rasvaa, joten tunnet kylläisyyttä – ja se sisältää vain noin 80 kaloria. Juusto sisältää myös aminohappoa tryptofaania, joka voi auttaa sinua uneliaamaan, Brill sanoo.

Lautasellinen muroja

Laita Count Chocula alas – kaikki tuo sokeri saattaa saada sinut liian vaikeaksi nukahtamaan (ja aiheuttaa myös vatsakipua). Puhumme täysjyvätuotteista, monimutkaisista hiilihydraateista (ajatellen kaurapuuroa tai maissi- tai lesehiutaleita), jotka ovat helposti sulavia ja antavat kulhoa kohden enintään 200 kaloria, Brill sanoo. Kaada vähän maitoa lisää tryptofaania ja proteiinia varten.

Rasvaton kreikkalainen jogurtti

Noin 100-150 kalorilla saat meijerituotteista tryptofaanin rentouttavat voimat sekä tyydyttävän proteiinin, Brill sanoo. Lisäksi jogurtti voi auttaa rauhoittamaan vatsaasi, joten heräät epätodennäköisemmin närästykseen tai ruoansulatushäiriöihin ja sen sijaan voit saada hyvän yöunen.

Kaksi siivua valkoista kalkkunaa

Turkki on täynnä unta edistävää tryptofaania (ei ihme, että olet niin uninen näiden massiivisten lomaillallisten jälkeen, eikö niin?) ja vähärasvaista, korkealaatuista proteiinia, Brill sanoo. Muutamalla viipaleella ei kuluta yli 100 kaloria.

Omena ja lusikka maapähkinävoita

Omenoissa on paljon kuitua ja tyydyttävä rapistus. “Maapähkinä- tai mantelivoissa oleva proteiini täyttää myös sinut tuntematta vatsassa raskasta”, Brill sanoo.

Vanukas kuppi

Rakastamme tätä – kermainen suklaavanukas hajoaa helposti, mutta se ei sisällä rasvaa, joka voi istua vatsassasi kuin kivi koko yön. Yksi kerta-annospakkaus sisältää noin 90 kaloria.

Vauvan porkkanat

Nämä pikkuoranssit tyypit ovat erittäin ravitsevia, ja niissä on paljon rutistuksia, ja ne täyttävät sinut tarpeeksi pitkään, jotta voit nukahtaa, Brill sanoo. Ja kaikki neljällä rasvattomalla kalorilla porkkanaa kohti.

Banaani

Banaanit eivät ole ainoastaan täynnä kyllästäviä kuituja ja rentouttavaa tryptofaania (vain noin 100 kaloria kumpikin), mutta ne ovat täydellinen myöhäisillan herkku, jos olet jo siivonnut keittiösi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *