Aika road tripille

Aika road tripille

Perhematkan valitseminen voi olla pelottava haaste kärsivällisyyden harjoittamisesta puhumattakaan. Jos kuitenkin valmistaudut etukäteen, matka voi olla yksi ikimuistoisimmista kokemuksista perheesi elämässä.

Tässä on muutamia nopeita ja helppoja vinkkejä, joiden avulla voit tehdä perhematkastasi hauskan ja turvallisen. Valmistele ensin tarkistuslista tarvitsemistasi tuotteista. Tähän sisältyy ensiapulaukku ruoka välipaloja juomia ja paljon leluja värityskirjoja paperia ja värikyniä kannettava DVD-soitin, jotta lapsesi voivat katsella suosikkielokuviaan ja kylmälaukku. Hyvä idea on kysyä lapsilta, mitä pelejä he haluaisivat pelata tietyin rajoituksin.

Varmista, että välipalat ovat luonteeltaan terveellisiä. Liian monet sokeripalat voivat saada lapset pomppimaan auton istuimista. Muista, että tämä on rentouttava perheloma ja haluat välttää lasten kyllästymisen tai toistuvan kysymisen, milloin olet tulossa.

Tarkista verkossa tulostaaksesi pelejä, joita sinä ja lapset voitte pelata matkan varrella. Valikoimasta löytyy myös pulmia ja arvoituksia.

Lisäksi, jos sinulla on hyvin pieniä lapsia, sinun on otettava mukaan vaippapussi ja pyyhkeet satunnaisesti roiskuvia peittoja ja tyynyjä varten, ja myös nuorten suosikkituote tai pehmoeläin on hyvä idea.

Päätä ensin määränpää ja ota sitten yhteyttä matkalipun saamiseksi. Pyydä luonnonkauniista reittiä, joka on paljon rauhoittavampi ja miellyttävämpi erityisesti kuljettajalle.

Kolmanneksi, kun tarkistat suunniteltua reittiä, saatat haluta tarkistaa verkossa löytääksesi huoltoasemia, jotka tarjoavat halvinta bensaa. Myös jos reitin varrella on kiinnostavia kohteita, merkitse ne karttaan ja suunnittele pysähtyväsi näissä kohteissa.

Neljänneksi kun olet tiellä, varmista, että teet varikkopysähdyksiä säännöllisesti. Näin lapset voivat juosta ympäriinsä ja päästää höyryä samalla kun aikuiset voivat venytellä ja saada uutta energiaa. Ota mukaan jalkapallo tai jalkapallo, jotta koko perhe voi pitää hauskaa samalla kun treenaat.

Lopuksi on erittäin tärkeää, että turvallisuusnäkökohdat huomioidaan. Tämä sisältää auton tarkastamisen paikallisella mekaanikolla tai huoltoasemalla. Varmista, että öljyt ja suodatin vaihdetaan; renkaat ovat hyvin ilmalla (älä unohda myös vararengasta); tuulilasinpyyhkimet vaihdetaan (tarvittaessa); ja auto on hyvässä kunnossa ennen lähtöä.

Lisäksi saatat haluta sijoittaa tavaratilaan seuraavat tavarat nurmikon tuoli lisäpeite hätätiepakkaus sateenvarjot vesitaskulamppu ja paristot akkukäyttöinen radio ja tuulilasinpyyhkimien puhdistusaine. Hansikaslokerossa on ensiapulaukku ja matkapuhelimen laturi. Säilytä kaikki lääkkeet myös hansikaslokerossa olevassa Ziploc-pussissa.

Toinen hyvä idea on ottaa luettelo puhelinnumeroista, mukaan lukien hotelli tai motelli, jossa yövyt, sekä perheen ja ystävien puhelinnumerot, joihin sinun on ehkä otettava yhteyttä.

Jos pidät scrapbookingista, tämä road trip voi olla täydellinen tilaisuus lisätä kirjaan uusia aarteita. Pysähtäessäsi joissakin luonnonkauniissa paikoissa pyydä lapsia etsimään esine, jonka he haluaisivat sisällyttää leikekirjaan. Tai jos lapset huomauttavat matkan varrella jotain, mikä heidän mielestään kiehtoo, ota kuva siitä ja sisällytä se myös leikekirjaan.

Ota lapset mukaan päätöksentekoon iän mukaan ja anna heidän päättää, mitä he haluavat tuoda. Pyydä heitä pakkaamaan vaatteensa (tarkista matkalaukut jälkeenpäin), jotta he tuntevat olevansa osana kokonaiskokemusta. Perhematkan suunnittelu etukäteen säästää aikaa stressiä ja rahaa. Ja lapsetkin nauttivat tästä seikkailusta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *