Oma ammattimainen interaktiivinen esitys

Ammattimainen interaktiivinen esitys

Sinulla on voimaa luoda oma ammattimainen interaktiivinen esitys

Players Professional on hauska ja helppokäyttöinen ohjelmisto, joka on suunniteltu interaktiivisten multimediaesitysten luomiseen. Osoita yksinkertaisesti ja linkitä kaikki multimediasisällöt esitykseksi, joka voidaan polttaa (automaattisesti suoritettavaan) ja jota voidaan käyttää tehokkaiden esitysten esittämiseen. Kuka tahansa, tavallisesta tietokoneen käyttäjästä ammattigraafiseen suunnittelijaan, voi luoda minkä tahansa tyyppisiä esityksiä yksinkertaisesta valokuva-albumista ammattimaiseen interaktiiviseen Internet-pohjaiseen multimediaesitykseen.

Jos haluat lisätä sivulle sisältöä, valitse työkaluriviltä työkalu (esim. Lisää kuva) ja linkitä sopiva mediatiedosto. Kun mediatiedosto on valittu, se ilmestyy sivulle (esim. Kuva), joka voidaan siirtää ja muuttaa kokoa hiirellä. Valitse objekti ja avaa ominaisuusikkuna muokataksesi ominaisuuksia tai linkittääksesi toiminnon objektiin. Työkalupalkissa ja valikossa on käytettävissä erityisiä suunnittelutyökaluja, kuten upotettu verkkoselain, kun hiiren osoitin siirretään päälle tai alas, vaihdetaan soittimen toimintaa ja Kuva kuvassa, joita voidaan käyttää esityksen ulkoasun parantamiseen ja sivun elävöittämiseen.

Players Professional on suunniteltu hallitsemaan rajoittamatonta määrää käynnissä olevia projekteja kerralla. Jokainen projekti alkaa kotisivulla, joka on ensimmäinen sivu, jolle ohjelma avautuu ajettaessa. Luo uusia sivuja ja yhteyspisteitä, jotka linkittävät suoraan mille tahansa esityksen sivulle. Lähes koko esityssuunnittelu luodaan hiirellä linkittämällä multimediasisältö sivulle valitsemalla työkalu (esim. lisää video) ja linkittämällä sopiva multimediatiedosto. Ohjelma koostuu neljästä avainkomponentista: esityskartasta, ominaisuusikkunasta, työkalupalkista ja suunnittelutilassa näytettävät avoimet sivut.

Pelaajien esittelykartta

Esityskartalla näkyy esityksen jokaisen sivun otsikko. Uutta sivua luotaessa käyttäjä määrittää sijainnin, johon hän haluaa sivun tallentaa (kotisivun alle tai alikansioksi), mikä auttaa ylläpitämään projektin rakennetta ja organisaatiota. Täsmälleen sama kansiorakenne luodaan automaattisesti kiintolevylle, joka sisältää kunkin sivun ohjelmatiedostot ja multimediatiedostot – erinomainen tiedostojen hallintaan ja tiedostoviittauksiin.

Pelaajien ominaisuudet -ikkuna

Ominaisuudet-ikkunassa näkyvät hiirellä korostetun kohteen ominaisuudet ja toiminnot – esim. valitse kuva muokataksesi kuvan ominaisuuksia. Jos objekti valitaan (esim. kuva), ominaisuusikkuna muuttuu ja näyttää kohteen ominaisuudet ja sitä voidaan muokata. Tällaisia ominaisuuksia ovat kohteen leveys/korkeus, sijainti, väri, tiedostopolku ja muut erikoisominaisuudet, kuten hiiren ottaminen yli/alas. Ominaisuudet-ikkunassa on myös linkkivälilehti, jonka avulla voit asettaa toiminnon valitulle objektille. Tällaisia toimintoja ovat Avaa sivu, Avaa kuva, Toista video, Toista musiikkia, Verkkosivuston käynnistäminen, Sähköpostien lähettäminen, Tiedostojen tulostus jne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *