Anteeksiantoohjelmat opintolainavelkojen takaisinmaksuun

Jos sinulla on ongelmia opintolainan takaisinmaksuprosessissa, voit hyödyntää erityisesti näitä tapauksia varten suunniteltuja anteeksianto-ohjelmia. Tutustu yleisimpiin korkeakoululainojen takaisinmaksuvaihtoehtoihin ja selvitä, mihin näistä voit saada.

Joskus käy niin, että opiskelijat alkavat kokea taloudellisia vaikeuksia valmistumisen jälkeen korkeakoululainansa suhteen.

Valitettavasti vain harvat heistä ovat tietoisia opintolainan anteeksiantoohjelmista, joiden tarkoituksena on auttaa valmistuneita selviytymään taloudellisesta taakasta ja samalla auttamaan muita köyhien alueiden ihmisiä, jotka tarvitsevat nuorten ammattilaisten palvelua. Lue tämä artikkeli loppuun saadaksesi tietää, miten nämä ohjelmat toimivat ja mitkä ovat niiden vaatimukset. Alla luetellaan useita opintolainan anteeksiantovaihtoehtoja ja niiden kuvauksia, jotta voit arvioida mahdollisuutesi saada sellainen tarvittaessa.

Seuraavassa on useita liittovaltion opintolainan anteeksianto-ohjelmia, jotka kattavat osan korkeakoululainasta tai rahan kokonaismäärästä.

Liity vapaaehtoisten joukkoon saadaksesi opintolainan anteeksi

Liittovaltion hallitus antaa opiskelijoille valinnanvapauden kolmen vapaaehtoisjärjestön välillä, jotka voivat auttaa heitä kattamaan korkeakoululainansa.

Nämä ovat:

  • Americorps. Tee sen kanssa vapaaehtoistyötä 12 kuukauden ajan ja saat enintään 4725,00 dollaria lainan takaisinmaksua varten.
  • Peace Corp. Tämän organisaation takaisinmaksun määrä riippuu palvelusajan pituudesta.
  • VISTA (Vapaaehtoiset palveluksessa Amerikassa). Tarjoa 1700 tuntia vapaaehtoistyötä VISTA:lla ja saat jopa 4725,00 dollaria lainan takaisinmaksuna.

Lainvalvonta

Tämä ohjelma kattaa vähemmän opiskelijoita, vaikka se on erittäin hyödyllistä ja valmistuneet käyttävät sitä yleensä hyväkseen. Tätä ohjelmaa voidaan tarjota Alaskan alueella vain niille, joille on myönnetty Michael Murphy -laina. Saadakseen takaisinmaksun (20 % vuodessa) valmistuneiden on työskenneltävä Alaskan osavaltion sotilaina. Lainaajien opiskelualan tulee sisältää laki, koeaika, ehdonalaisuus, penologia ja muut vastaavat alat.

Opettajat, lääkärit ja sairaanhoitajat

Tämä ohjelma on täydellinen niille valmistuneille, jotka aikovat työskennellä ammatin mukaan sosiaalisella alalla. Liittovaltion hallitus lupaa kattaa lainan viiden vuoden peräkkäisen työn aikana tukikelpoisilla alueilla.

Tietenkin velkatilanteessa valmistuneet voivat yrittää saada opintolainaa ilman lainaa. Tällöin he voivat löytää itselleen sopivimman työn ilman valtion väliintuloa.

Jokaisella mainitulla ohjelmalla on omat kriteerinsä ja poikkeuksensa. Ota yhteyttä asianomaisiin viranomaisiin saadaksesi lisätietoja näistä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *