Asunnon jälleenrahoitus

Lainojen jälleenrahoituksessa lainataan uusia lainoja jäljellä olevien lainojen selvittämiseksi. Syy, miksi useimmat lainanottajat harkitsevat jälleenrahoitusta, on se, että he tarvitsevat jotain, jolla on alhaiset korot. Jälleenrahoitus voi myös olla pelastus velallisille, jotka etsivät pitkäaikaisia lainoja alhaisella korolla. Lainoihin, kuten auto ja asuntolainarahoitukseen, voi kuitenkin tulla ennakkosakkoja. Siksi jälleenrahoitusetuja voidaan heikentää vain lisämaksun yhteydessä. Seuraavassa on erityyppisiä lainoja, jotka voit helposti rahoittaa uudelleen.

Asuntolainat

• Autolainat
• Luottokorttilainat
• Yrityslainat
• Opintolainat

  1. Asuntolainat: Asunnonomistajat pitävät tällaista lainaa kuukausittaisten maksujen alentavana. Jos olet asunnonomistaja, voi olla järkevää arvioida joitain asioita ensin, koska tämäntyyppisen lainan ottaminen ei välttämättä ole aina suositeltavaa.
  2. Autolainat: Auton omistajat ottavat nämä lainat varmistaakseen, että kuukausittaiset kulut laskevat. Lainat ovat hyödyllisiä jokaiselle lainanottajalle, joka on talouskriisissä. Ne voivat auttaa autonomistajia nousemaan jaloilleen.
  3. Luottokorttilainat: Useimmat ihmiset käyttävät henkilökohtaisia lainoja velkojensa jälleenrahoitukseen. Luottokorttilainoista kertyvät korot voivat olla paljon suurempia kuin henkilökohtaisista lainoista. Voi olla harkittua ja edullista käyttää henkilökohtaisia lainojasi luottokorttirästien selvittämiseen.
  4. Yrityslainat: Pienyritysten omistajat harkitsevat jälleenrahoitusta selvittääkseen velkansa, jotka he olivat lainanneet yritystään perustaessaan. Jälleenrahoituslainat voivat olla täydellinen tapa nostaa pienyrityksesi korkeammalle.
  5. Opintolainat: Opintolainat voivat auttaa yhdistämään erilaisia lainoja. Valmistuneella voi olla erilaisia maksurästejä, joihin voi sisältyä tuettu tai tuettu liittovaltion velka ja yksityinen laina. Näillä lainoilla on erilaisia ?korkoja. Lainaaja voi ottaa nämä lainat erikseen joka kuukausi, koska eri yritykset tarjoavat niitä. Näin valmistuva hoitaa velat alhaisilla koroilla.

Lainojen jälleenrahoituksen plussat ja miinukset

Jälleenrahoituksen plussat

Alhaiset kustannukset – Kun harkitset jälleenrahoitusta, se tarkoittaa, että olet päättänyt aloittaa alusta. Näin pidennät takaisinmaksuaikaa ja pienennät kuukausittain maksamasi rahasummaa.

Yhdistä velat – Jälleenrahoituksella on mahdollista yhdistää useita lainoja yhdeksi lainaksi. Tämä voi olla vakuuttavaa, varsinkin jos konsolidointi on eduksesi. Yksittäisen lainan ja maksujen seuranta voi olla helppoa.

Lyhennä takaisinmaksuaikaa – Jälleenrahoitus antaa myös mahdollisuuden lyhentää lainasi takaisinmaksuaikaa. Takaisinmaksuajan lyhentäminen laskee aina korkoja.

Muuta lainatyyppiä – Voit aina vaihtaa toiseen lainaan milloin haluat. Jos nykyisellä lainallasi on vaihtuvakorkoinen, voit muuttaa sen kiinteäkorkoiseksi tarpeidesi mukaan.

Säästä käteistä – Pääasiallinen syy, miksi ihmiset harkitsevat jälleenrahoitusta, on varmistaa, että he säästävät miljoonia dollareita. Jotta voit saavuttaa tämän, sinun on harkittava lainaa alhaisella korolla.

Jälleenrahoituksen haitat

Korot voivat olla korkeita – Joskus jälleenrahoitusprosessi voi mennä pieleen. Kun pidennät takaisinmaksuaikaa, maksat varmasti monen vuoden korkoa, mikä osoittautuu kalliiksi. Kyllä, saatat nauttia eduista, joita maksaa kuukausittain alhainen korko, mutta suoritettuasi joitain laskelmia huomaat, että kokonaiskorko on korkea.

Transaktiokulut – Lainojesi jälleenrahoitus voi olla kallista varsinkin jos harkitset asuntolainaa. Muut online-lainanantajilta tulevat lainat voivat sisältää sekä aloitus- että käsittelymaksuja; tämä tekee siitä kallista.

Kuinka saada jälleenrahoituslainaa

Heti kun teet jälleenrahoituspäätöksen, olisi viisasta harkita seuraavia vaiheita.

Katso luottotietosi – luottotietosi on tarkistettava aina, kun haet lainaa. Älä anna luottoraportin häiritä lainanottoprosessiasi.

Soita lainanantajille – Soita eri lainanantajille tiedustellaksesi kaikkea, mitä sinun tarvitsee tietää. Näitä voivat olla pienet pankit, online-lainanantajat ja luottoyhdistykset.

Täytä hakulomake – Lainan hakeminen saattaa olla aikaa vievä, mutta helppoa. Noudata kaikkia ohjeita ja kaikki on hallinnassa. Älä unohda liittää mukaan kaikkia tarvittavia asiakirjoja, kuten kopio passistasi tai henkilöllisyystodistuksestasi. ne ovat tärkeitä todentamisen kannalta.

Nykyisen lainasi jälleenrahoitus voi olla paras päätös, jonka voit tehdä elämässäsi. Vertaa eri vaihtoehtoja ja etsi aikaa luotettavien lainanantajien etsimiseen. Arvioi oikean päätöksen tekemisen edut ja haitat, joista olet ylpeä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *