Asunnon Ostostrategiat

Joten haluat ostaa talon. Otatko puhelimen ja soitatko kiinteistönvälittäjälle? Ehdottomasti ei!

Et ota tenttiä ilman opiskelua, jos odotat menestyväsi hyvin. Asunnon ostaminen vaatii sinulta valmistautumista. Ennen kuin soitat ensimmäisen puhelun, on vastattava kysymyksiin.

Nyt sitä mennään

Missä haluan asua? Sinun pitäisi nollata naapuruston, joka sopii parhaiten elämäntapatarpeisiisi. Ovatko koulut ylimmällä hyllyllä? Onko se lähellä työpaikkaasi? Onko naapurusto kohentumassa, taantumassa vai siirtymässä? Onko kätevä tehdä ostoksia? Onko se suhteellisen rikollinen?

Mitä vaatimuksia kodin tulee täyttää? Yksi tarina vai kaksi? Mikä on makuuhuoneiden, kylpyhuoneiden ja oleskelutilojen vähimmäismäärä, jota tarvitset? Haluatko muodollisen ruokasalin? Minkä kokoisen erän tarvitset? Minkä tyyppisiä lattioita, eli puuta, laatta-, mattoa, pidät mieluummin? Onko uima-allas välttämätön? Kuinka tärkeä kuisti, patio tai terassi on? Tarvitsetko vähintään ulkopuolisen huollon?

Kuinka paljon minulla on varaa maksaa tästä talosta? Tämä on iso juttu! Suosittelen aina ja vahvasti, että ennen kuin aloitat haun, otat yhteyttä vähintään kahteen luottolaitokseen

1) Kuinka paljon olet oikeutettu lainaamaan
2) Hanki esivalintakirje ja
3) Minkä taloudellisen sopimuksen he voivat tarjota sinulle.

Ovatko kaikki kiinteistönvälittäjät tasa-arvoisia? Ei tietenkään! Keltaiset sivut ovat mainoksia, eivät pätevyysarvioita. Olemassa olevan kiinteistökyltin nimessä ei myöskään ole pätevyysluokitusta sen jälkeen. Sally voi olla ystäväsi, mutta se ei tarkoita, että hän olisi paras ja pätevin henkilö edustamaan sinua. Tämä on liiketoimi, suuri liiketoimi, johon liittyy tuhansia dollareitasi. Sinun on tehtävä vahva liiketoimintapäätös täällä. Tee kotitehtäväsi. Hanki suosituksia tyytyväisiltä ihmisiltä. Soita agenteille. Sitten haastattelu, haastattelu, haastattelu. Muista, että se on sinun rahojasi, paljon rahaasi. Älä tuhlaa sitä. Osaavimmat edustajat neuvottelevat sinulle parhaan hinnan. Se on heidän luottamustehtävänsä.

Kuinka monta taloa minun pitäisi katsoa? Hyvin yksinkertaisesti, niin monta kuin on tarpeen ja niin vähän kuin mahdollista. Uuden talon ostaminen on valtava päätös, jota ei pidä kiirehtiä. Mutta aikasi on myös erittäin arvokasta. Jos olet tehnyt yllä olevat läksyt ja olet valinnut sinua kuuntelevan välittäjän, voit jättää katselematta monia vaatimuksiasi vastaavia koteja. Tämä säästää aikaa, koska keskityt oikeaan kotiryhmään, josta voit valita.

Sovelletaanko Murphyn lakia tähän prosessiin? Joo. Mr. Murphy on hengaillut vuosisatoja ja sotkenut asioita ihmisille. Olet kuullut sen monta kertaa ennenkin, jos se voi mennä pieleen, niin se menee! Kuuntele tämä huolellisesti. Jos löydät kodin, josta pidät, jos siinä on etsimääsi plussaa ja jos siinä ei ole suuria negatiivisia puolia, tee tarjous välittömästi. Jos et, herra Murphy varmistaa, että joku muu ostaa sen, kun sinä ajattelet sitä. Älä kysy minulta miksi se tapahtuu, se vain tapahtuu.

On aika alkaa tehdä läksyjäsi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *