Asuntolainan välittäjä, kuinka käsitellä hänen 8 ohjetta

Oletamme, että olet kiinnostunut vain asuntolainan välittäjistä, jotka ovat valmiita työskentelemään asuntolainavälittäjäsitoumuksen mukaisesti. He ovat välittäjiä, jotka merkitsemme palveluntarjoajan asuntolainan välittäjäksi. Käytämme tätä etikettiä vain käyttömukavuuden vuoksi tämän sivuston artikkeleissamme. Tätä kuvausta ei ole markkinoilla.

Kun olet tunnistanut SPMB:n, jonka haluat säilyttää, sinun kannattaa ehkä käyttää seuraavia ohjeita käsitelläksesi häntä.

Ostoskohteesi: Kun olet säilyttänyt SPMB:n, anna hänen tehdä ostoksia sinulle. Hän voi ostaa lainanantajia paljon tehokkaammin ja tehokkaammin kuin sinä muun muassa siksi, että hän on jatkuvasti yhteydessä moniin asuntolainaantajiin. Sitä paitsi hän tekee tämän elantonsa vuoksi.

Älä anna hintatarjousten pettää: Asuntolainan hintatarjous, jonka SPMB antaa sinulle sinä päivänä, kun haastat häntä, ei todennäköisesti ole paras kuulemasi, koska se on rehellinen hintatarjous. Rehelliset välittäjät eivät voi kilpailla auringonpuhaltajien kanssa, jotka houkuttelevat kuluttajat ansaan tarjoamalla hintoja, joita he eivät itse asiassa pysty toimittamaan.

Auringonpuhaltimet eivät suostu työskentelemään asuntolainan välittäjän sitoumuksen mukaisesti. Siksi olet ehkä poistanut ne ja jättänyt huomiotta niiden hintatarjoukset joka tapauksessa.

Koska hinnat voivat muuttua joka päivä, hintatarjouksesi voi olla lyhytaikainen. Ratkaisevaa on hinta lukitushetkellä. SPMB antaa sinulle parhaan tukkuhinnan, jonka hän voi tuolloin löytää.

Välittäjäpalvelujen hinnoittelu: Kun sinä ja SPMB:si olette sopineet hänen maksustaan heti alussa, hän korjaa sen, eikä se muutu. Asuntolainan välittäjän sitoumuksen kohta #2 kattaa tämän. Saat mukavuutta, että et tule saamaan ikäviä yllätyksiä. Toivottavasti arvostat asuntolainanvälittäjän sitoumuksen käyttämisen valtavaa hyötyä.

SPMB voi hinnoitella millä tahansa tavalla: kiinteä dollarimäärä, prosentti lainasta, tuntiveloitus välittäjän ajasta tai näiden yhdistelmä. Useimmat välittäjät veloittavat kuitenkin prosentin lainasummasta.

Muita tekijöitä SPMB:n valinnassa: SPMB:tä valittaessa hinta ei ole ainoa näkökohta. Voit vapaasti kysyä SPMB:ltä hänen pätevyytensä ja kokemuksensa. Jos hänen hintansa vaikuttaa korkealta, kysy, miksi hän pitää palvelujaan niin arvokkaana. Asuntolainanvälittäjän palkkiot ovat keskimäärin noin 2 % lainamääristä, vaikka ne ovat pienempiä suurissa lainoissa ja korkeammat pienemmissä lainoissa.

Suositukset eivät välttämättä tule helposti asuntolainamarkkinoilla, paitsi kiinteistönvälittäjiltä. Myyntiedustajat valitsevat asuntolainavälittäjät suurelta osin heidän luotettavuutensa perusteella. Myyntiedustajan suosittelema SPMB olisi hyvä veto. Vaikka mainittu asuntolainan välittäjä ei normaalin käytäntönsä mukaan olisi SPMB, hän voi tehdä poikkeuksen noudattaakseen kiinnitysvälittäjän sitoumusta.

Ole valmis: SPMB saattaa haluta saada tietoja tapahtumasta ennen hinnan ilmoittamista. Tiedot voidaan antaa haastattelussa, kyselyssä tai jollain muulla tavalla. Voit helpottaa prosessia varustautumalla etukäteen kaupan perustiedoilla. Sinun tulee sisällyttää lisätietoja, kuten nykyiset tulot kaikista lähteistä, käytettävissä oleva rahamäärä ja kaikki nykyiset velat.

Sitoumuksesi välittäjälle: Kun olet valinnut yhden SPMB:n ja sopinut hänen välittäjäpalkkiostaan, sinun tulee pysyä hänen kanssaan, pitää hänet ja antaa hänen aloittaa lainahakemuksesi puolestasi. Ottaen huomioon, että olette molemmat käyttäneet aikaa tietojen vaihtamiseen ja toistenne arvioimiseen, on ajanhukkaa, jos ostatte tässä vaiheessa toisen SPMB:n. Jos SPMB ei pysty tarjoamaan riittävää palvelua, lopetat suhteen ja aloitat alusta toisen asuntolainavälittäjän kanssa.

Kiinnelainan välittäjän palkkio kirjallisesti: Sinun tulee pyytää asuntolainavälittäjää allekirjoittamaan palkkio kirjallisesti.

Asuntolainan välittäjäsi ilmoittaa sinulle hintansa ennen kuin lähetät hakemuksen asuntolainaajalle. Hinta voi olla kiinteä dollarimäärä, prosentti lainasta, tuntiveloitus hänen ajastaan tai näiden yhdistelmä. Tämä noteerattu hinta on hänen kokonaiskorvaus kaupasta. Kaikki lainanantajan hänelle suorittamat maksut vähentävät maksuasi samalla summalla. Jos hän esimerkiksi vahvistaa korvaukseksi 3 000 dollaria ja hän saa 1 500 dollaria hyvityksenä lainanantajalta, maksat vain 1 500 dollarin erotuksen.

Välittäjäsi ilmoittaa sinulle, jos kolmannen osapuolen käsittelystä peritään erillinen maksu.

Jos SPMB tilaa kolmannen osapuolen palvelun, jonka sinun on korvattava, hän toimittaa pyynnöstäsi kolmannen osapuolen palveluntarjoajan laskun vaatimuksensa tueksi. Vaihtoehtoisesti hän voi pyytää sinua maksamaan suoraan kolmannen osapuolen palveluntarjoajalle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *