Cash-out Asuntolainan jälleenrahoitus selitetty

Asuntolainojen uudelleenrahoitus on pohjimmiltaan asuntoluottojen jälleenrahoitusta. Nosto-asuntolainan jälleenrahoituksella otat uuden asuntolainan, joka on enemmän kuin tarpeeksi maksamaan nykyisen asuntolainasi pois, jolloin sinulle jää käteistä taskussa.

Tässä on esimerkki: Oletetaan, että olet edelleen velkaa 100 000 dollaria 130 000 dollarin talosta ja haluat alhaisemman koron. Haluat myös 20 000 dollaria käteistä, ehkä käyttääksesi lapsesi koulutukseen Yalessa. Voit jälleenrahoittaa asuntolainan 120 000 dollarilla. Tällä tavalla saat paremman koron 100 000 dollarista, jonka olet velkaa nykyisestä asuntolainastasi, ja saat 20 000 dollarin shekin, jonka voit käyttää haluamallasi tavalla.

Nostettavissa oleva asuntolainan jälleenrahoitus eroaa asuntolainasta useilla tavoilla:

  1. Asuntolaina on toinen asuntolaina. Se on erillinen asuntolaina ensimmäisen asuntolainasi päälle. Nostolainan jälleenrahoitus korvaa ensimmäisen asuntolainasi.
  2. Nosto-asuntolainan korko on yleensä, mutta ei aina, alhaisempi kuin asuntolainan korko.
  3. Sinun on maksettava sulkemiskulut, kun uudelleenrahoittelet ensimmäisen asuntolainasi, sinun ei tarvitse maksaa asuntolainan sulkemiskustannuksia. Sulkemiskustannukset voivat olla satoja tai tuhansia dollareita.

Nostolainan jälleenrahoituksella lisäät lainasummaasi, joka sisältää nykyisen asuntolainasi ja haluamasi käteisen. Tästä syystä ei ole järkevää ottaa takaisin nostettavaa asuntolainaa korkeammalla korolla. Jos nykyinen asuntolainasi on alhaisemmalla korolla kuin mitä voisit saada jälleenrahoituksella, on luultavasti parempi ottaa asuntolaina toiseksi asuntolainaksi saadaksesi sen sijaan haluamaasi käteistä, ja jättää nykyinen asuntolainasi rauhaan.

Huomaa, että jos nostettava asuntolainan jälleenrahoitus on yli 80 % kotisi markkina-arvosta, saat yksityisen asuntolainavakuutuksen, joka maksaa satoja vuodessa. Yllä olevassa esimerkissämme talo on ostettu luultavasti ei kauan sitten, koska nykyinen asuntolaina on edelleen korkea 100 000 dollaria ja hinta 130 000 dollaria. Tämänhetkinen asunnon markkina-arvo ei todennäköisesti ole merkittävästi korkeampi kuin 130 000 dollaria. Esimerkissä 120 000 dollarin nostettava asuntolainan jälleenrahoitussumma todennäköisesti ylittää 80 % kodin markkina-arvosta ja houkuttelee siten yksityisiä asuntolainavakuutuksia.

Joten, jos sinun on nostettava käteistä asuntolainalla, mikä on paras vaihtoehtosi? Annamme sinulle vinkkejä nostettavissa olevasta asuntolainan jälleenrahoituksesta tai asuntolainasta, mikä on sinulle parempi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *