Facebook-markkinoinnin menestykseen

Vinkkiä Facebook Markkinoinnin Menestykseen

Käytä ilmaisia kuvalähteitä hienojen kansilehtien muodostamiseen Sinun ei tarvitse vuokrata asiantuntevaa suunnittelijaa luodaksesi yllättävän ja mielenkiintoisen kansilehden. On olemassa useita mukavia ilmaisia työkaluja, joita voit käyttää kuvien muodostamiseen tai muokkaamiseen. Yksi hyvä työkalu, jota käytän hyväkseni, on Pablo. Ne tarjoavat asetteluja erityisesti jokaiselle sosiaalisen median kansityypille, Facebookille, Twitterille ja Pinterestille. Voit jopa tuoda kuviasi muokataksesi niitä.

Muista siirtää fanisi sähköpostilistallesi Vaikka Facebook on erityisen hyödyllinen ja tehokas myyntityökalu, muista, että yleisösi ei koskaan kuulu sinulle. Facebookin algoritmit ja suodatettu syöte voivat jatkuvasti rajoittaa viestintääsi Facebook-faneihisi kanssa. Tästä syystä on erittäin tärkeää luoda positiivisia postauksia ja jatkuvasti siirtää faneja sähköpostilistallesi. yksi suosikkitavoistani on tarjota jonkinlaista ilmaista sisältöä, kuten e-kirjaa, vastineeksi sähköpostiosoitteesta.

Esitä tiedustelut

Facebook on yksinkertaisin yksisuuntainen paras, kun käytät sitä kaksisuuntaisiin keskusteluihin. Yksi yksinkertaisimmista tavoista yrittää tehdä tämä on usein käyttää kyselyitä viesteissäsi. herätä yleisösi näkemään hänen ajatuksensa ja mielipiteensä ja vastaa sitten heidän palautteeseensa.

Ota yhteyttä Facebook Insightsiin saadaksesi selville, mitkä viestit kiinnostavat yleisöäsi. Pidän Facebook Insightsia omana henkilökohtaisena Facebook-konsulttinani. Sinun ei tarvitse arvata, että viestien muodoista on tulossa tärkein sitoutuminen. usein Facebook konsultoi Insights-työkaluasi visualisoidakseen, että julkaiset lajikkeet ja aiheet alueyksiköt, jotka kuulostavat yleisöltäsi, ja julkaisee sitten nämä usein.

Jos seuraat ihmisiä, kuten Gary Vaynerchuck, Facebookissa, huomaat, että hän on tehnyt vaikutuksen käyttämällä Facebook-lainauksia sivullaan. Ne ovat yksinkertaisia muodostaa ja ilmaisia, lainausten löytäminen on helppoa, verkossa on tuhansia täällä ja esimerkkejä kuvalainauksista.

Käytä Buzzsumoa uusien sisältökonseptien etsimiseen
Oletko kyllästynyt julkaisemaan sisältöä, joka ei saa liikennettä? Käytä ilmaista työkalua, kuten Buzzsumoa, etsiäksesi muodikkainta sisältöä tietystä aiheesta. kirjoita asiaankuuluva aihe, ja Buzzsumo voi tarjota sinulle luettelon aiheensa muodikkaimmasta sisällöstä, mikä tukee sosiaalisten jakojen määrää.

Tarjoa ainutlaatuisia tarjouksia ja kampanjoita yksityishenkilöille eräänlaisena täydellisenä sivuna kuponkeja tai alennuksia varten. ne Facebook-sivullasi. Voit lisäksi tuottaa Facebook-tarjouksen sivultasi ilmaiseksi; Suosin tarjousten käyttöä ilmaisen tietotuotteen, kuten yrityksen sähköisen kirjan, markkinoimiseksi. tämä on loistava tapa tehdä seuraajistasi maksavia asiakkaita.

Pyri julkaisemaan linkkipäivityksiä

Puskuria tarvitaan menetelmien muotojen ymmärtämiseen. kerran yksittäistä linkkipäivitystä kohden niiden mediaanikattavuus kerrotaan noin seitsemäskymmenesosuudella ja napsautukset moninkertaistuvat lähes 100 prosentilla. yritä itse!

Integroi verkkosivustosi Facebook-sivusi kanssa
Kun toimit pienellä (tai olemattomalla) budjetilla, on tärkeää, että ymmärrät. Tästä syystä haluan suositella uhriksi joutuvia Facebook-painikkeita ja -merkkejä kannustamaan sosiaaliseen jakamiseen ja kasvattamaan Facebook-sivusi tykkäyksiä. minulla on WordPress-verkkosivusto, suosittelen lisäksi käyttämään sitä blogissasi.

Ole sitoutunut ja johdonmukainen

Viimeinen (ja tärkein) vinkki, jonka annan sinulle, kun haluat myydä yrityksesi maksutta Facebookissa, on olla johdonmukainen. Älä ole kuin se ärsyttävä setä, Yhdistyneiden kansakuntien virasto ilmestyy vain, kun hän haluaa jotain; näytä järjestelmällisesti, julkaise sisältöä usein ja vastaa kyselyihin ja kommentteihin nopeasti. Tämä johtuu usein suhteiden rakentamisesta yleisösi kanssa, joka alueyksikkö on suunniteltu luottamukselle.