Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi (SEO) on prosessi, jossa järjestät verkkosivuston elementit siten, että hakukoneet vastaavat parhaiten hakukyselyäsi, jonka haluat sijoittua. Tämä prosessi sisältää paikan päällä olevien elementtien, kuten sivuston arkkitehtuurin, koodin, sisäisen linkin rakenteen, kuvien ja navigoinnin, sivujen otsikoiden, metakuvausten ja metaavainsanojen optimoinnin.

Paikan päällä tapahtuvan optimoinnin lisäksi verkkosivustoa tulee mainostaa ulkoisesti muiden runsaasti liikennettä saavien ja arvostettujen Internet-sivustojen kautta, jotka luovat yritykselle laadukkaan ja luotettavan verkkonäkyvyyden. Rakentamalla luottamusasemaasi verkossa ja lisäämällä läsnäoloasi pystyt luomaan web-läsnäolon, joka ansaitsee korkean sijoituksen ja jota vastaavasti hakukoneet palkitsevat.

Taatut hakukoneoptimointitulokset eivät ole mahdollisia, vai onko?

Jotkut sanoisivat ei, ja vaikka on totta, että kukaan ei tiedä kaikkia hakukonealgoritmeihin sisältyviä yksittäisiä muuttujia, eikä siksi voi ennustaa, mitä heidän tulokset saattavat jonakin päivänä näyttää, meillä on poikkeuksellisen onnistumisprosentti eturintaman saavuttamisessa. sivusijoituksia asiakkaillemme useilla eri toimialoilla.

Emme vain optimoi verkkosivustoasi ja kerää kuukausittain shekkien sijoitusraportteja varten. Mainostamme aktiivisesti sivustoasi kaikissa hyvämaineisissa verkkohakemistoissa, paikallisissa hakukoneissa, paikallisissa yrityshakemistoissa, lehdistötiedotteissa ja luomme yrityksellesi laajan sosiaalisen läsnäolon samalla kun mainostamme yritystäsi aktiivisesti erilaisten verkkomedian kautta.

SEO-asiakkaamme kattavat laajan valikoiman toimialoja, budjetteja ja tavoitteita, mutta sama asia on johdonmukainen kaikissa niissä; he haluavat tuloksia. Suorituskyvyn SEO Analytics ja kattava ranking-raportti Monet asiakkaista, jotka hankimme muilta SEO-yrityksiltä, eivät ole tietoisia verkkosivustostaan, sijoituksistaan ja verkkosivustonsa yleisestä tehokkuudesta. He eivät usein ole koskaan nähneet analytiikkaraporttejaan, he eivät tiedä kuinka monta kävijää vierailee sivustolla kuukausittain, ja 9 kertaa 10:stä heillä ei ole aavistustakaan, missä he sijoittuvat parhaiden avainsanojensa perusteella.

Emme pidä sinua pimeässä. Luomme sinulle mukautetun verkkoprofiilin, jonka avulla voit helposti hallita ja seurata verkkosivustosi raportteja ja seurata aktiivisesti edistymistäsi kohdeavainsanojesi suhteen.

SEO-pakettimme on suunniteltu sopimaan yrityksille, joilla on monenlaisia verkkomarkkinointitavoitteita. Olemme tehneet yhteistyötä pienempien paikallisten yritysten, valtakunnallisten markkinointitoimistojen, monikansallisten yritysten ja organisaatioiden kanssa.

SEO hinnoittelu

Pakettien hinnat vaihtelevat toimialoittain toimialan kilpailukyvyn ja sijoitusten saavuttamiseksi vaadittavan ponnistelun mukaan. Tästä syystä luomme räätälöityjä SEO-paketteja jokaiselle asiakkaalle. Näin voimme luoda hinnoittelumallin, joka sopii useisiin budjetteihin ja tavoitteisiin. Jos haluat ilmaisen SEOverkkosivustoanalyysin ja kattavan suunnitelman verkkosivustollesi, ota meihin yhteyttä ja sovi tapaaminen SEO-asiantuntijamme kanssa.