Halvin Home Equity Line -hinnat

Ennen kuin luet tämän edullisimman asuntolainakatsauksen, luo luettelo asioista, joihin haluat tutustua, asioista, jotka sinun on ymmärrettävä, ja lisäksi asioista, jotka olet jo oppinut tästä aiheesta.

Asunnon omistuksella on se etu, että sen avulla voit käyttää taloa vakuuden roolissa ja lainata sitä varten haluttua rahaa hankkimalla toisen asuntolainasi.

Viime aikoihin asti lainanantajat ja myös pankit olivat pienentäneet kokonaissummaa ja rajoittaneet niitä olosuhteita, jotka mahdollistivat toisen asuntolainauksen. Todellisuudessa toista asuntolainaa ei pidetty toivottavana ja sitä pidettiin osoituksena siitä, että olet ollut taloudellisissa vaikeuksissa. Tällaista tilannetta ei kuitenkaan ole enää olemassa. Tällä hetkellä on tarjolla laaja valikoima lainoja toiveidesi hoitamiseen, ja myös toisen asuntolainasi saaminen on paljon helpompaa.

Asuntolainan toissijaiset korot

Nämä markkinoiden toiset asuntolainojen korot ovat nykyään edullisia suuren kilpailun ansiosta. Usein siirtovelat ovat paljon pienemmät kuin tärkein laina-arvo, joka on yleensä tavanomainen mittatikku toisen asuntoluottamisen puolesta. Tämän arvon tai muuten hallussa olevan asunnon arvon muuttaminen luottorajallesi on tällä hetkellä mahdollista. Sen avulla voit lainata kotia vastaan joka kerta, kun saatat tarvita. On arvokasta muistaa, että asuntosi luvataan turvallisuuden roolissa tuon lainan puolesta, joten sinun on siis päätettävä tuosta mitä mainioimmista rahasopimuksista ja oltava budjettirajoitukset ja pitkän aikavälin tulot eturintamassa.

Toissijainen asuntolaina vs. ensimmäinen asuntolaina

Toissijainen asuntolaina on laina, joka on luotu alkuperäisen kiinnityksen jälkeen, ja lisäksi se hankitaan juuri sellaisista varoista ensin. Se perustuu arvon, kertymän tai omaisuuden määrään, jonka pidät maassasi, kuten tämä perustuu siihen eroon asunnon nykyisen arvon kanssa ja siihen kokonaissummaan, jonka olet siitä velkaa. Toisen asuntolainan voi asettaa useista syistä, kuten kodin remontin rahoittamiseksi, lukukausikulujen, velkojen yhdistämisen tai ylimääräisten kriisikulujen vuoksi. Jos olet kerännyt riittävän määrän arvoa, yksi vaihtoehto on jälleenrahoittaa asunto ja saada sitten lainaa, joka ylittää nykyisen lainasummasi. Useimmiten toissijainen asuntolaina houkuttelee suuremman koron kuin ensisijainen asuntolaina. Joten jos korot ovat alhaisemmat tai muuten alkavat laskea, jälleenrahoituksesta tulee sopivampi vaihtoehto. Koska vakuutusehdot ovat vähemmän tiukkoja toisille kiinnityksille, se vaatii tavallisesti vähemmän päiviä ja vaivaa toissijaisen kiinnityksen saamiseksi kuin ennakon uudelleen rahoittaminen. Lisäksi toisessa asuntolainassa voi olla alhaiset kauppahinnat, joten vaikka toissijaisten asuntolainojen korot ovat korkeammat, ne eivät voi pitkällä aikavälillä osoittautua yhtä kalliiksi kuin jälleenrahoitus.

Valitse toinen asuntolainasi

Kun valitset toisen asuntolainan, voit tyypillisesti valita kolmesta lainatyypistä:

  1. Tavanomainen
  2. Asuntolaina
  3. Home equity luottoraja

Toisaalta asunnon arvoinen luottolähde antaa rajoitetun lainamäärän ensimmäisen ja jälkilainauksen yhteissummasta, yleensä 75–85 prosenttia maan asetetusta arvosta. Se on suljettu luottoraja, ja sitten voit ottaa siitä varallisuutta milloin tahansa. Sen avulla voit maksaa ennakkomaksun ennalta määrätyn ajanjakson sisällä ilman, että sinun tarvitsee maksaa toistuvia ja vaativia kuukausittaisia eriä. Jokaisen vaihtoehdon harkitseminen, ennen kuin päätät toisesta etenemisestä, on tärkeä asia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *