Hanki Hakukoneita

Indeksoi Verkkosivustosi

Jos haluat ilmaista hakukoneliikennettä hakukoneilta, ensimmäinen askel on saada verkkosivustosi indeksoimaan hakukoneet. Niin kauan kuin Google, Yahoo ja MSN eivät ole indeksoineet sivustoasi, nämä hakukoneet eivät edes tiedä, että sivustosi on olemassa.

Löydät Internetistä monia SEO-palveluita, jotka väittävät saavansa sivustosi indeksoimaan sadat hakukoneet maksamalla 50–100 dollaria. Suurin osa näistä SEO-palveluista vie vain verkkovastaavan kyytiin; välttää niitä. Monet SEO-palvelut verkossa veloittaa sinulta jotain 50–100 dollaria, jos satoja hakukoneita indeksoivat sivustosi. Totuus on, että useimmat näistä palveluista eivät ole hyviä. Älä tuhlaa rahojasi. Kolme tärkeää hakukonetta indeksoi sivustosi ilmaiseksi.

Mielestäni Internetissä on vain kolme hakukonetta; Google, Yahoo ja MSN. Muilla niin kutsutuilla hakukoneilla on niin vähän liikennettä, että voit jättää ne huomiotta. Keskity Googleen, Yahooon ja MSN:ään. Google on tärkein hakukone. Itse asiassa se on hakukone. Jos Google ei ole indeksoinut verkkosivustoasi, unohda saada hakukoneliikennettä. Google saa yli 60 % hakukoneliikenteestä ja sen osuus maailmanlaajuisista Internet-hauista on kasvussa. Ohita se omalla vaarallasi!

Yahoo saa noin 30 % verkon hakuliikenteestä. Tämä on toiseksi suurin hakukone. Yahoo-hakemiston saaminen on myös tärkeää sinulle. Yahoo voi tarjota sinulle paljon liikennettä ilmaiseksi.

MSN on nuorin hakukone kolmen parhaan joukossa, ja sitä kutsutaan myös Baby Search Engineksi. MSN:n osuus hakukoneliikenteestä on alle 10 %. Jotenkin MSN ei voinut kilpailla Googlen ja Yahoon kanssa online-maailmassa ja on jäänyt jälkeen. Suurin osa ihmisistä, jotka käyttävät MSN:ää, eivät ole Internet-taitoja, joten sinun pitäisi odottaa erittäin hyviä tuloksia. Tutkimukset osoittavat, että MSN muuntaa 3 kertaa paremmin Googleen verrattuna.

Sivustosi indeksoimiseksi Googlessa. Avaa Google Webmaster Tools -tili. Lähetä sivustosi ja sen sivukartta. Odota muutama päivä. Googlebot tulee indeksoimaan sivustosi ja indeksoi sen. Se on niin yksinkertaista. Ihmiset yrittävät kuvata, että Googlen indeksoiminen olisi vaikeaa. Mutta Google Webmasters Tool in avulla voit olla varma, että Googlebot indeksoi sivustosi viikossa.

Yahoolla on oma Yahoo Explorer -palvelu. Avaa tili. Lähetä sivustosi ja sen RSS-syöte. Yahoo-sivuston indeksointi kestää hieman kauan. Mutta kun olet lähettänyt sivustosi, älä huolehdi paljon. Sivustosi on Yahoo-hakemistossa noin kuukauden kuluttua.

Voit myös indeksoida sivustosi MSN: ssä napsauttamalla kunkin MSN-hakusivun alareunassa olevaa Webmaster-linkkiä. Lähetä sivustosi. MSNbot indeksoi sivustosi muutaman päivän sisällä. Keskity vain näihin kolmeen suureen hakukoneeseen. Muut hakukoneet eivät kannata tuhlata aikaasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *