Helppo hyväksyä lainavaihtoehtoja huonollakin luottotiedolla

Taloutesi hallinta näinä dynaamisina talousaikoina voi olla hankalaa. Huonoja lainavaihtoehtoja on olemassa ja niitä on luultavasti enemmän kuin uskotkaan. Joskus ihmiset, jotka tarvitsevat eniten lainaa, ovat usein niitä, joilta tällaiset tilat evätään. Huono luottoluokitus voi vaikeuttaa kenen tahansa tavanomaisten lainojen turvaamista. Jos sinulta on toistuvasti evätty lainat tai asuntolainat, se johtuu todennäköisesti luottopisteistäsi. Ymmärrettävästi saatat tarvita välitöntä pääomaa helpottaaksesi tilannettasi, jota voi olla vaikea saada. Ei ole mitään syytä menettää toivoa, sillä nykyään on saatavilla useita vaihtoehtoisia lainoja ja lainapalveluita, jotka tarjoavat luottorajan luottopisteistä riippumatta. Alla on mainittu joitakin luottolähteitä, jotka ovat saatavilla nykyään luottoluokituksista riippumatta.

Koti Osakkeen luottoraja

Jos omistat asunnon tai kiinteistön ja omistat siihen pääomaa, saatat olla mahdollista saada kotipääomalaina tai HELOC. Tietenkin on suuria riskejä, kun asetat omaa asuntoa vakuudeksi. HELOCit ovat paras luottoraja ihmisille, joilla on alhainen luottoluokitus. Saadaksesi onnistuneesti HELOC-todistuksen, sinulla on oltava 80 %:n laina-arvosuhde. Tämä tarkoittaa, että kodissasi on oltava 20 %:n osakeosuus. Kotien, joilla on suuria vireillä olevia asuntolainoja, arvot ovat saattaneet nousta suuren laman jälkeen. Jotkut HELOCien tärkeimmistä eduista ovat sen tarjoama joustavuus rahastojen käytössä ja alhaiset korot.

Luottoyhtiölainat

Pankkiin verrattuna luotto-osuuskunnilla on kevennetty luotonantostandardit, ja ne tarjoavat usein merkittäviä lainoja luottoluokituksista riippumatta. Luottoyhtiöt toimivat kuin suljettu järjestö, jossa sinun on ensin hyväksyttävä jäsen, ennen kuin voit käyttää ja lainata palveluja. Lähes kaikki luotto-osuudet ottavat vastaan palveluitaan lähes kenet tahansa. Ne ovat voittoa tavoittelemattomia järjestöjä ja tarjoavat siten lainoja paljon alhaisemmilla koroilla kuin tavalliset pankit. Ne tarjoavat vakuudettomia lainoja ja alennettuja sakkoja laiminlyöntien varalta.

Vertaislainaus

Vertaislainaus on syntynyt Internetin talouden nousun myötä. Ne ovat melko uudenlaisia lainapalveluita ja yhdistävät kiinnostuneet lainanottajat yksittäisiin lainanantajiin verkossa. On olemassa useita verkkosivustoja, jotka luovat alustan näille kahdelle osapuolelle yhteensovittamiseen ja viestimiseen. Jotkut P2P-lainauksen tärkeimmistä eduista ovat erittäin alhaiset korot, pienemmät maksut, rento luottoluokitusstandardit ja mahdollisuus selittää sijoittajille finanssikriisin syyt.

Yhteisallekirjoitetut lainat

Ystäväsi ja perheenjäsenesi voivat auttaa sinua taloudellisten vaikeuksien aikana jakamalla lainavastuusi. Voit ottaa lisää kumppaneita, jotka voivat jakaa vastuun lainan takaisinmaksusta. Tällaiset jäsenet otetaan allekirjoittajiksi. Koska lainakumppanillasi on ihanteellisesti vahvempi luottoluokitus, sinun on helpompi turvata laina. Sinun on kuitenkin selitettävä taloudellinen tilanne ja kykysi maksaa takaisin rehellisesti ja selkeästi.

Palkkapäivän ennakko

Palkkapäiväennakot ovat joskus ainoa vaihtoehto heikon luottotilanteen aikana. Palkkapäiväennakon saaminen on uskomattoman helppoa, mutta tämä voi usein johtaa loputtomaan laina- ja velkakiertoon, jos sinulla ei ole asianmukaista rahoitussuunnitelmaa. Huomaa, että näillä lainoilla on korkeat korot, mikä tekee niistä usein epäedullisimman valinnan. Lisäksi lainan saamiselle on vahvat rajoitukset. On erittäin suositeltavaa harkita lainaamista muista lähteistä, kuten ystäviltä ja perheeltä, ennen kuin harkitset palkkapäiväennakkoa.

Panttilainat

Panttilainat voivat olla loistava vaihtoehto henkilölle, joka haluaa laittaa nopeasti käteistä taskuunsa. Niin kauan kuin sinulla on pääsy panttilainaukseen, voit tuoda arvoesineen ja lähteä käteisellä, joko lainalla tai vain myydä sen suoraan.

Tästä syystä panttilaina voi olla niin hyvä vaihtoehto:

  • Luottopisteilläsi ei ole merkitystä. Lainanantaja lainaa sinulle rahaa kauppaan tuomasi tuotteen arvon perusteella, ei luottohistoriasi perusteella.
  • Kaupanteko on nopeaa. Yleensä 15-20 minuuttia, jos edessäsi ei ole jonoa.
  • Jos et suorita maksujasi, sillä ei ole juurikaan vaikutuksia. Ainoa asia, joka sinulle voi tapahtua, on se, että menetät vakuudeksi käyttämäsi tavaran. Riippuen siitä, kuinka emotionaalisesti kiintynyt tuohon esineeseen olit, päätät, kuinka suuri asia tämä on.
  • Ei kallein luotto. Vaikka panttilainat eivät ole halpoja, ne voivat olla paljon halvempia kuin palkkapäivälainat tai muut lyhytaikaiset lainat. Tarkista paikalliselta panttilainanantajalta heidän korkonsa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *