Helppoa Askelta Kirkkaampaan Ihoon

Helppoa Askelta Kirkkaampaan Ihoon

Jossain elämämme vaiheessa haluamme kirkkaamman, raikkaamman ja nuoremman näköisen ihon. No, se voidaan saavuttaa kuluttamatta paljon rahaa ja se voi tapahtua luonnollisesti! Sinun täytyy tehdä sinnikkyyttä, ja kolmen viikon aikana ihosi alkaa näyttää raikkaammalta ja kirkkaammalta.

Ihon pitäminen puhtaana on ykkösasia! Sinun on puhdistettava kasvosi aamuin illoin hellävaraisella, luonnollisella puhdistusaineella, joka ei ainoastaan poista ihoa lialta ja lialta, vaan myös käsittelee sitä antibakteerisella ainesosalla, kuten teepuuöljyllä.

Puhdistuksen jälkeen taputtele iho kuivaksi ja suihkuta sitten hienoa sävyttävää sumua kasvoille viilentämään ja sulkemaan huokoset, kun ne ovat puhtaita. Anna tämän sumun kuivua kasvoille.

Kun kasvovesi on kuivunut, levitä hyvin pieni määrä kosteusvoidetta koko kasvoille ja kaulalle. Etsi kosteusvoide, joka on tehty ongelma-ihotyypeille ja sisältää antibakteerisia ainesosia, kuten teepuuöljyä ja laventeliöljyä. Nämä ainesosat ovat hellävaraisia, mutta erittäin tehokkaita puhdistamaan ihon epäpuhtauksista ja näppyistä.

Riittävän levollisen unen saaminen öisin heijastuu ihosi tilaan. Seitsemän tuntia riittää yleensä. Liian vähäinen uni tietyn ajanjakson aikana johtaa ongelmiin, joita on vaikea parantaa, kuten löysää ihoa silmien alla ja tummia silmänalusia.

Syömäsi ruoka on äärimmäisen tärkeää terveelle, kirkkaalle iholle! Varmista, että saat hyvän määrän tuoreita hedelmiä ja vihanneksia ja rajoita punaisen lihan saanti kolmeen tai neljään kertaan viikossa. Helposti sulavat ruoat auttavat elimistöäsi pitämään ihosi ravittuna ja edistävät tuoreiden, uusien solujen kasvua. Juo myös paljon ja paljon vettä.

Puhdista vartalosi ja kasvosi iho viikoittaisella kuorinnalla. Kun käytät vartalokuorintaa, aloita jaloistasi ja suuntaa sydäntä kohti, tämä auttaa poistamaan myrkkyjä. Jos teet sen vastakkaiseen suuntaan, toksiinit työntyvät takaisin järjestelmääsi. Käytä erittäin hellävaraista kasvojen kuorintaa kasvoille ja kaulalle, koska nämä alueet voivat vaurioitua helposti.

Kokeile Aspirin-naamiota! Tällä naamiolla on upeita tuloksia ihmisille, joilla on avoimet huokoset, näppylät ja akne. Murskaa noin 15 aspiriinitablettia jauheseokseksi tahnaksi, jossa on vähän vettä, alle 1 tl, ja levitä sitten puhdistetuille kasvoille. Anna vaikuttaa 20 minuuttia imeytyä ihoon ja huuhtele sitten pois ja levitä kevyesti kosteusvoidetta. Kokeile tätä viikoittain kasvojen kuorinnan jälkeen.

Käytä kerran kuukaudessa kotihöyryhoitoa epäpuhtauksien poistamiseksi kasvoilta perusteellisesti. Lisää kiehuvaa vettä altaaseen tai kulhoon ja lisää kaksi tippaa teepuuöljyä. Aseta kasvosi tämän päälle pyyhkeellä ja anna höyryn avautua varovasti ja puhdistaa huokoset. Varo, ettet anna höyryn polttaa kasvojasi. Viimeistele haalealla kasvovedellä.

Lähde ulos raittiiseen ilmaan ja kävele, ui meressä, aja pyörällä ja pidä hauskaa! Harjoitus vahvistaa elimistöäsi ja ihosi rakastaa sitä.

Ota kalaöljylisä päivittäin. Paljon kalaa syövillä kulttuureilla on kirkkaampi iho ja kalaöljy auttaa poistamaan myrkkyjä kehosta, nyt tiedät, että se on upeaa ihollesi.

Nämä kymmenen helppoa vinkkiä auttavat sinua saamaan kirkkaan ihon, jota niin epätoivoisesti haluat, muista tehdä tarvittavat elämäntapamuutokset ja nauttia sen tuomista eduista! Tuoreempi, selkeämpi ja nuorekkaamman näköinen iho.