Henkivakuutuksen tiedot

Henkivakuutus

Henkivakuutus maksaa kiinteän kertakorvauksen henkivakuutetun kuoleman tai parantumattoman sairauden sattuessa. Sitä voidaan käyttää perhe- tai yritystarkoituksiin.

Perhe
Se on kustannustehokas suojakeino perheellesi ennenaikaisen kuoleman varalta ja varmistaa, että perheesi on taloudellisesti turvassa. Vakuus koskee yleensä kaikkia kuolinsyitä muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Jotkin vakuutukset maksavat myös parantumattoman sairauden diagnosoinnista. Useimmat ihmiset ovat taipuvaisia alivakuuttamaan itsensä tällä alueella; vaikka sinun on kysyttävä itseltäsi joitain kysymyksiä tässä suhteessa: “Pitäisikö minun odottaa, että kumppanini on pakko myydä talomme, jos en voi tarjota tuloja tai jos minulla on nuori perhe, voinko odottaa kumppanini kasvattavan lapsemme alennettuun hintaan tulot?” Jos vastaus on ei, pienillä kuluilla; nämä ongelmat voidaan ratkaista.

Liiketoimintaa


Onko sinulla huomattavaa yritysvelkaa? Onko yrityksesi elinkelpoisuus riippuvainen avainhenkilöistä? Miltä sinusta tuntuisi työskennellä kumppanisi puolison/perheen kanssa hänen kuolemansa tapauksessa? Jos vastauksesi on KYLLÄ tai olet huolissasi, Henkivakuutus voi ratkaista ongelmasi. Anna Insurance Ozin näyttää kuinka. Vakuutus Oz voi selittää sinulle saatavilla olevien vakuutusvaihtoehtojen hienommat kohdat ja opastaa sinua löytämään sopiva Henkivakuutus.

Henkivakuutuksen perusteet

Monet ihmiset kysyvät, mistä henkivakuutuksesta on kyse ja tarvitsevatko he sitä todella vai eivät? Kysymyksen ensimmäiseen osaan on melko helppo vastata. Henkivakuutus on henkilön ja vakuutusyhtiön välinen sopimus, jossa määrätty rahasumma maksetaan mainituille edunsaajille vakuutetun kuoleman sattuessa. Toisin sanoen, jos vakuutettu perheenjäsen kuolee, henkivakuutus korvaa menetettyä tuloa tietyksi ajaksi sekä kattaa jotkin kulut, kuten hautauskulut ja -palvelut, jos niin mainitaan. Henkivakuutuksella voidaan korvata myös lasten koulutus- ja muut kulut tulevaisuudessa, jos vanhempi kuolee. Henkivakuutussuunnitelmat ovat riittävän joustavia vastaamaan tarpeitasi, mutta pohjimmiltaan ne ovat kaikki samat, jotka tarjoavat taloudellista tukea emotionaalisten vaikeuksien aikana rakkaan menettämisen aikana.

Päätös siitä, tarvitsetko henkivakuutuksen vai et, on tietysti henkilökohtainen valinta. On kuitenkin olemassa tiettyjä ihmisryhmiä, joiden mielestä henkivakuutus on heille todella hyödyllinen. Esimerkiksi lapsiperheet, joissa molemmat vanhemmat ovat töissä tai perheet, joissa vain toinen puoliso on perheen tulonlähde. Vaikka olisit sinkku, henkivakuutuksesta voi olla todella apua omaisillesi, jos kuolet. Henkivakuutusta voidaan yleensä pitää henkilökohtaisena vastuuna perhettä ja omaisia kohtaan, kun otetaan huomioon henkilön kuoleman mahdollisuus. Estät rakkaitasi kokemasta vaikeuksia, kun heillä on erittäin raskas henkinen taakka, erittäin hyvä ele ihmiselle, joka todella välittää läheisistään myös poissaolonsa jälkeen.

Mutta se ei ole ainoa näkökulma, jota voit tarkastella henkivakuutuksesta. On monia vaihtoehtoja, joiden avulla voit hyödyntää tällaisia käytäntöjä ollessasi edelleen lähellä. Viime vuosina on kehitetty erilaisia henkivakuutuksia, jotka ovat saaneet paljon suosiota joustavuutensa ansiosta. Esimerkiksi henkivakuutuksen eläkejärjestelyistä on tullut kilpailukykyinen vaihtoehto työnantajan rahoittamille eläkejärjestelyille suuremman joustavuuden ja säästämismahdollisuuksien ansiosta. Myös määräaikainen henkivakuutus on yleistynyt varsin laajalti, sillä se maksaa tietyn ajan kuluttua tietyn summan, jos henkilö on vielä elossa. Henkivakuutuspalveluiden markkinat kasvavat ja monipuolistuvat vuosi vuodelta, joten löydät varmasti oman ja perheesi vakuutustarpeisiin sopivan vakuutuksen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *