Huonot luottovaihtoehdot ja tiedot

Poor Credit Organization on suuri tietokeskus, jossa voit oppia huonoista luottotiedoista ja sen merkityksestä. Mistä saan huonoja luottoja? Mikä on huono luottoluokitus? Mikä johtaa huonoon luottotietoon? Luottopisteet on mitä vähäpätöisin osa, jonka lainanantaja harkitsee ennen lainan hyväksymistä. Luottopisteet kuvaavat sitä, kuinka taloudellisesti vastuullinen mahdollinen lainanottaja on ollut aiemmin. Huono luottopistemäärä katsotaan yleensä FICO-pisteiksi alle 650. Etsitpä sitten 500 dollarin lainaa huonoon luottokelpoisuuteen tai asuinpaikkaa, luottopisteesi voi olla ongelma.

Henkilökohtaiset lainat huonoille luottotiedoille

Jos etsit lyhytaikaista henkilökohtaista lainaa, meillä on luotettavia lainanantajia, jotka ovat läpäisseet tiukat vaatimukset. Nämä lainanantajat voivat auttaa sinua huonolla lainaerällä kattamaan kulut seuraavien kuukausien aikana. 50 dollarin laina jopa 50 000 dollaria luotetuilta lainayhtiöiltä.

Mihin huono luotto vaikuttaa?

Huono luottoluokitus osoittaa, että et ole tarpeeksi vastuussa hoitaaksesi taloutesi. Se kertoo enemmän kuin nykyinen taloudellinen tilanteesi. Huonoja luottopisteitäsi käytetään arvioimaan yleistä vastuuntuntoa. Se voi pilata mahdollisuutesi saada rahoitushyväksyntä, mutta huono luottopistemäärä uhkaa myös muita elämäsi alueita. Katso lainataulukoistamme lisätietoja maksuista ja lainojen kuluista.

  1. Ura: mahdollinen työnantaja saattaa hylätä sinut huonon luottotietosi perusteella. He tarkistavat yleensä luottohistoriasi, mukaan lukien kertyneen velan määrän.
  2. Koti: saatat menettää mahdollisuuden hankkia upouusi asunto tai talo huonon luottopisteen vuoksi. Vuokranantajat tarkistavat sen selvittääkseen, pystyisitkö maksamaan vuokraa tai asuntolainaa. Riskin vähentämiseksi vuokranantaja saattaa haluta vakuuden turvallisuuden vuoksi.
  3. Vakuus: Kuten vuokranantaja, monet sähköyhtiöt saattavat pyytää sinua antamaan vakuuden. Matkapuhelinyhtiö, sähköyhtiö tai kaapeliyhtiö. Tämäntyyppiset yritykset tarkistavat yleensä luottotietosi ennen palvelun tarjoamista. Jos he huomaavat, että luottotietosi eivät vastaa merkkiä, he voivat pyytää sinua maksamaan heille vakuuden rekisteröinnin yhteydessä. Jotkut talletukset ovat vain muutama sata dollaria ja toiset voivat olla 1000 dollaria tai enemmän.
  4. Matkapuhelinsopimus: matkapuhelinyhtiöillä on tapana tarkistaa luottohistoriasi. Jos et ole maksanut laskuja ajoissa, on suuri mahdollisuus, että yritys hylkää sopimuksesi.
  5. Auto: Kun haet lainaa, pankki tai lainanantaja tarkistaa luottohistoriasi. Huonolla luottopisteellä on pienempi mahdollisuus saada hyväksyntä. Jos saat hyväksynnän, korot ovat suhteellisen korkeat.
  6. Yrityksen perustaminen: Yrittäjät, joilla on loistava idea ja huonot luottotiedot, eivät pysty rahoittamaan startup-yrityksiään. Lainanantajat ottavat luottopisteet liian vakavasti, koska he käyttävät sitä arvioidakseen kykyäsi johtaa liiketoimintaa tehokkaasti. Jos saat hyväksynnän, sinulla on todennäköisesti raja, kuinka paljon voit lainata. Jos yritys käynnistyy huonolla luottotiedolla, voi joutua ottamaan yhteyttä yritykseen tiedustellakseen lyhytaikaista lainaa korkeammalla korolla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *