Jälleenrahoitus Verkossa

Online-välittäjät neuvottelevat rahoitussopimukset useiden lainanantajien kanssa. Tämä voi tarkoittaa, että voit löytää paremman tarjouksen heidän sivustonsa kautta kuin työskentelemällä lainanantajan kanssa. Kaikki asuntolainan välittäjät eivät takaa alhaisimpia jälleenrahoituskorkoja, joten sinun kannattaa myös vertailla välittäjiä.

Asuntolainan välittäjien ymmärtäminen

Asuntolainan välittäjät ovat erikoistuneet rahoituksen löytämiseen. He tekevät yhteistyötä monien lainanantajien kanssa tarjotakseen sinulle useita rahoitusvaihtoehtoja. He tekevät yhteistyötä perinteisten pankkien sekä säästäväisyyslaitosten, luottoyhtiöiden ja asuntolainayhtiöiden kanssa. He voivat jopa yhdistää sinut subprime-lainanantajiin, jos sinulla on huono luotto.

Kaikki välittäjät eivät kutsu itseään asuntolainameklareiksi. Mutta mikä tahansa sivusto, joka tarjoaa tarjouksia useammalta kuin yhdeltä lainayhtiöltä, on välittäjä. Varmista, että tiedät, jos olet tekemisissä välittäjän kanssa, koska tämä vaikuttaa sulkemiskustannuksiisi.

Välittäjät keräävät maksun jokaisesta lainanantajalle osoittamasta lainasta. Joskus maksat tämän maksun osana sulkemiskuluja, toisinaan se tulee asuntolainayhtiön palkkioista. Välittäjät voivat yleensä löytää sinulle parempia tarjouksia, vaikka maksaisit lisäkustannuksia, kuin jos ostaisit yksin.

Työskentely välittäjäsivustojen kanssa

Online-välityssivustojen avulla voit tehdä nopeita vertailuja antamiesi perustaloudellisten tietojen perusteella. Yleensä tarvitset yleiskuvan luottopisteistäsi, lainasummasta ja käsirahasta. Saatu tarjous antaa sinulle karkean käsityksen hinnoista ja sulkemiskustannuksista.

Käytä aikaa tarkistaaksesi muutaman välittäjäsivuston löytääksesi parhaan tarjouksen. Jokainen välittäjä työskentelee eri lainanantajien kanssa ja neuvottelee ainutlaatuiset tarjoukset. Muutaman ylimääräisen minuutin käyttäminen tarjousten analysointiin voi säästää tuhansia korkokuluja.

Seuraavan askeleen ottaminen

Kun olet rajannut jälleenrahoitusvaihtoehtojasi, pyydä lainanantajalta yksityiskohtainen tarjous. Tämä edellyttää, että rahoitusyhtiö tarkastelee luottotietosi. Et halua pyytää liikaa yksityiskohtaisia ??tarjouksia, koska luottopisteesi laskee tilapäisesti aina, kun lainanantaja tekee luottokyselyn.

Yksityiskohtaisissa tarjouksissa luetellaan hinnat ja ehdot, kuten vaaditut pisteet. Jopa tällä tarkalla tarjouksella se voi muuttua tunneittain markkinaindeksien ja pankkikurssien perusteella. Jos löydät hyvän tarjouksen, on parasta toimia sen mukaisesti nopeasti hintojen lukitsemiseksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *