Jamaika, lomakohteet

Jamaika Lomakohteet

Karibia tunnetaan turistikohteena, jossa on kauniita rantoja useilla eksoottisilla saarilla, ja Jamaika on yksi mielenkiintoisista vierailukohteista täällä. Jamaika tarjoaa upean kokemuksen, joka ei ole huonompi kuin muut matkailunähtävyydet maailmassa. Yksi on Magens Bay Beach, nimi, joka on hyvin samanlainen kuin muut Montego Bayn Jamaikan matkailukohteet.

Montego Bay tai usein nimeltään “MoBay” on yksi Jamaikan suurimmista matkailukohteista 50 vuoden ajan. Montego Bay on ainutlaatuinen verrattuna muihin Jamaikan kaupunkeihin. Montego Bayssä on kauniita rantoja ja monia muita ainutlaatuisia asioita.

Voit vierailla Doctor’s Cave Beach Clubissa, kauniissa rantalomakohteessa, joka perustettiin vuonna 1906. Tämä sijainti sijaitsee Marine Parkin ja Hip Stripin välissä, kuuluisa ranta, jossa on kirkasta vettä ja sisältää mineraaleja ja jossa on valkoinen hiekkaranta ja se on puhdas, kuten Karibia. matkailua. Jos pidät Bob Marleysta, Bob Marley Experience and Theatre voi olla sinulle täydellinen turistikohde. Lisäksi Cornwallin ihanat rannat ovat myös rantalomakohde, joka sijaitsee Doctor’s Cave Beachin vieressä.

Voit myös vierailla Aquasol-teemapuistossa tai puistossa, joka sijaitsee Walter Fletcherin valkoisilla hiekkarannoilla. Tässä puistossa on erilaisia palveluita, kuten banaaniveneet, karting-radat, vesiurheilulajit, kuten melonta, purjelautailu ja rantalentopallo, sekä kaksi tenniskenttää ja useita ravintoloita, joissa on houkuttelevia tiloja.

Montage Bay Marine Parkissa on kiertueella merimatka, jota voimme käyttää. Tässä paikassa voit nähdä korallia, värikkäitä kaloja ja kilpikonnia kuuden metrin syvyydessä. Vieraile myös Rocklandsin lintujen suojelualueen nähtävyyksissä.

Lisäksi ravintolan ja baarin ympärillä on rantoja, joissa tarjoillaan herkullista ruokaa. Sam Sharpe Squarella, joka on keskustassa ja lähellä häkkiä tai vanhaa vankilaa, on myös nähtävyyksiä. Häkki rakennettiin vuonna 1806 ja tuhoutui tulipalossa useita vuosia sitten.

Lesart Art Galleryn taidegalleriasta, joka sisältää Michael Leszczynskin töitä, voi tulla toinen matkailukohde. Galleria sijaitsee Belmontin kylässä. Galleria on Leszczynskin koti. Tämä paikka ei ole vain antautumista, vaan sillä on myös kauniita maisemia.

Lisäksi Jamaikalta löydät myös erilaisia rakennuksia, joilla on ainutlaatuinen arkkitehtuuri. Viime vuosisadan “inkivääritaloa” ja moderneja taloja sekoitus on aivan upea maisema. Sisemmälle kohti saarta on nähtävyyksiä, kuten istutuksia Croydonin juurella, jotka osoittavat Catadupa-vuoret, jotka tarjoavat kauniit panoraamanäkymät. Tämän alueen kasvillisuus on erittäin hedelmällistä ja koristeltu kauniilla luonnonkukilla, jotka ympäröivät vesiputouksen virtausta. Travel Caribbean ja Jamaika ovat melko samanlaisia, mutta jos katsomme pidemmälle, tiedämme, että jokaisella alueella on oma ainutlaatuisuutensa.