Kahdeksan pakollista kauneussarjaa

Kahdeksan Pakollista Kauneussarjaa

Yksi matka meikkiliikkeeseen voi helposti saada takaisin satoja dollareita. Jos sijoitat hyviin tuotteisiin, jotka todella muuttavat ulkonäköäsi positiivisesti, harkitse hyvin käytettyä rahaa. Ongelmana on, että varaat kauneustuotteita, joita et käytä, koska ymmärrät, ettet tarvitse niitä, tai mikä pahempaa, ne ovat vääriä kauneustuotteita sinulle.

Tässä on luettelo kahdeksasta meikkisarjasi pakollisesta tuotteesta. Valitsemasi tuotemerkki riippuu budjetistasi, mieltymyksistäsi ja ihotyypistäsi, mutta tämän pitäisi toimia ohjeena sen suhteen, mitä todella tarvitset. Tämän luettelon seuraaminen säästää turhia meikkiostoksia.

Sävytetty kosteusvoide – ellet ole menossa illallisjuhliin tai valokuvaukseen, sinun ei todellakaan tarvitse kasailla meikkiä. Sen sijaan, että käytät meikkivoidetta (nestettä tai kakkua), osta hyvä sävytetty kosteusvoide. Sävytetyt kosteusvoiteet antavat ihollesi tasaisen, puhtaan ja luonnollisen ilmeen. Se antaa sinulle myös lisäedun ihon kosteuttamisesta.

Pinsetit – puhtaat kulmakarvat antavat kasvollesi välittömän kohotuksen. Oikealla kulmien muodolla kasvosi voivat näyttää nuorelta ja puhtaalta. Parhaat pinsetit ovat suhteellisen halpoja, joten ne ovat luultavasti halvin pakollinen meikkipakkaus. Hyvät pinsetit kestävät useita vuosia.

Ripsien taivutin Kirkkaat, selkeät, avoimet silmät voivat vaikuttaa suuresti ihmisen ulkonäköön. Käpristyneet ripset auttavat näyttämään kauniit silmät.

Poskipuna – Terveet punoittavat posket voivat saada ihmisen näyttämään aivan upealta ja täydentämään ihmisen luonnollista ilmettä. Markkinoilla on useita poskipunaisia ​​eri muodoissa: jauhe, geeli, lyijykynä ja muut. Jotkut tuotteet toimivat jopa sekä poski- että huulivärinä.

Huulipuna – Valitse hyvä sävy huulipuna, joka kestää sinut päivästä iltaan. Voit hankkia useita sävyjä huulipunaa, koska saatavilla on paljon edullisia merkkejä, mutta sinulla on oltava yksi huulipunasävy, joka sopii kaikkiin asuihisi ja erilaisiin tilaisuuksiin. Kun löydät ihonsävyllesi ja asullesi sopivan sävyn, varmista, että hankit uuden putken heti, kun se loppuu. Tästä huulipunasta tulee luomuvärisi, jonka pukemista ei tarvitse miettiä kahdesti, kun sinulla on kiire.

Eyeliner-eyelineriä voidaan käyttää silmäluomien rajaamiseen tai kulmakarvojen rajaamiseen. Se voi saada silmäsi näyttämään suuremmilta tai pienemmiltä mieltymystesi mukaan. Lyijykynä eyelinerit ovat mahtavia, koska ne ovat edullisia eivätkä tippu.

Huulikiilto päiviin, jolloin et tee mieli meikkaamisesta, mutta et voi astua ulos kotoa näyttäen siivoamattomalta, huulikiilto voi lisätä ulkonäköäsi välittömästi. Huulikiillot ovat myös mahtavia, kun tarvitset nopeita korjauksia.

Ripsivärin levittäminen voi saada ihmisen näyttämään erityisen lumoavalta pienellä vaivalla. Sijoita hyvään ripsiväriin saadaksesi silmäsi välittömästi “pops”. Ripsivärit sopivat myös silloin, kun haluat dramaattisemman savuisten silmien vaikutuksen.