Kattotyöt

Kattotyöt

Tarjoamme erilaisia jyrkkien rinteiden kattotuotteita, mukaan lukien mutta ei rajoittuen asfalttiin, setriin ja liuskekiveen. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tyyli- tai värivalintoihisi, teemme parhaamme räätälöidäksemme vaihtoehtomme tarpeidesi mukaan. Katto on kotisi uloin kerros ja ensimmäinen puolustuslinja luonnon elementtejä vastaan. Kunnollinen kattojärjestelmä estää tuulen aiheuttaman sateen tunkeutumisen paanujen alle ja vahingoittamasta kotiasi.

Jää- ja vesisuojaa ja asianmukaista vilkkua käyttävä vuotoeste tarjoaa lisäsuojaa herkillä alueilla, kuten laaksoissa, savupiipuissa, kattoikkunoissa, räystäissä ja haravoissa.

Onko tasainen katto kyllästynyt nurjahtaneeseen, kuoppaisen näköiseen kattoon? Takaamme, että kattosi on tasainen ja siistin näköinen. Se ei vain paranna kattosi ulkonäköä, vaan se myös estää tuulen puhaltamista. Laadukkaat vyöruusu – käyttämällä johtavia valmistajia, kuten Gaf, Iko ja Owens Corning, kattosi on taattu voimakkaalta tuulelta ja rankalta sateelta.

Asfalttipaanu on tällä hetkellä suosituin asuinrakennusten kattomateriaali useista syistä. Ne ovat suhteellisen edullisia ja melko helppoja asentaa. Asfalttipaanuja on kahta perustyyppiä, lasikuitua ja orgaanista. Asfalttipaanujen käyttöikä riippuu suuresti ympäristöstä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että 20-vuotisen paanun keskimääräinen elinikä Chicagossa, IL on noin vuotta.

Setrikatto tuo klassisen varhaisamerikkalaisen ilmeen. Setrivyöruusuille on markkinoilla saatavilla kaksi lajiketta. Ensimmäinen vaihtoehto on tavalliset punaiset setrivyörut. Toinen on valmistettu valkoisesta setripuusta. Risti- ja puupaanu leikataan tyypillisesti aiemmista hakkuista jäljelle jääneistä tukista ja kuolleista puista.

Cedar vyöruusu tunnetaan kestävyydestään, lujuudestaan ja kyvystään kestää elementtejä, mukaan lukien tuholaiset ja ankarat sääolosuhteet. Niitä arvostetaan myös ulkonäöstään, olipa kyseessä sitten syvänpunainen tai hopeanvalkoinen lajike. Setripirteloiden elinajanodote on jopa 30 vuotta, jos käytetään laadukkaita materiaaleja.

Liuskekivikatto on yksi arvostetuimmista rakennustuotteista. Se koristaa monia maailman vaikuttavimmista rakennuksista. Katedraalit, palatsit, asuinkodit ja linnat ovat käyttäneet tätä pitkäikäistä rakennusmateriaalia sääsuojana. Liuskekivi ei todellakaan ole muuta kuin mutaa, mutaa, jota on puristettu ja kuumennettu. Pienet saven ja lietehiukkaset kerääntyvät ohuina kerroksina matalien merien pohjalle tai suurten jokisuistojen suulle. Liuskekatot on suunniteltu kestämään; ei ole harvinaista, että liuskekivikatot kestävät jopa 50 vuotta.