Kauppiaan käteisennakko

Cube Loan on johtava Merchant Cash Advance -rahoituksen, joka tunnetaan myös nimellä Business Cash Advance, tarjoaja sekä pienille että keskisuurille yrityksille. Autamme sinua hyödyntämään kauppiasluottokorttimyyntisi tehoa ja tarjoamme kertakorvauksen Small Business Cash Advance -ennakkomaksuna aina 500 000 dollariin asti.

Mikä on kauppiaan käteisennakko?

Toisin kuin pienyrityslaina tai kauppiaslaina, Merchant Cash Advance on nopea ja helppo tapa saada yrityksellesi tarvitsemansa käteisvarat. Tiedämme, kuinka vaikeaa on löytää pienyritysrahoitusta, kun sitä tarvitset. Cube Loan on erikoistunut nopean rahoituksen tarjoamiseen ilman pitkää odotusta, loputonta paperityötä ja perinteisten pankkien ennakkomaksujen edellyttämää pätevyyttä.

Miten toimii?

Prosessimme on helppo. Ostamme prosenttiosuuden tulevista saamisistasi ja talletamme etukäteen kertasumman käteistä suoraan pankkitilillesi päivissä. Kauppiaan käteisennakkomaksusi maksetaan yleensä takaisin 3–18 kuukauden kuluessa sovitulla pienellä prosenttiosuudella päivittäisistä tulevista saamisistasi. Näin voit kasvattaa liiketoimintaasi kassavirran ilman maksuviivästysten riskiä tai suuren tilin tuskan vähenemistä

Kuinka hakea

Aloita Business Cash Advance -rahoitus täyttämällä Easy Online -lomake. Tarvitsemme perustietosi, kuten nimesi, yrityksen nimen, yhteystietosi ja kuukausittaiset luottokorttitulot aloittaaksemme. Cube Loan -edustaja ottaa sinuun yhteyttä suoraan suorittaakseen sitoumuksettoman vahvistusprosessin. Ystävälliset edustajamme työskentelevät kanssasi määrittääkseen parhaan Merchant Cash Advance -ohjelman, joka sopii yrityksesi tarpeisiin.

Kuinka päästä

Vaikka sinulla olisi alhainen luottoluokitus tai luottoongelmia, voimme tarjota yrityksellesi käteisennakkoa kassavirtasi kunnon perusteella. Haluamme auttaa sinua kasvamaan, ja siksi monet kauppiaat palaavat Cube Loaniin uudestaan ja uudestaan rahoittaakseen Merchant Cash Advance -ennakkomaksunsa. Saadaksesi Merchant Cash Advancen, tarvitsemme viimeisimmät luottokorttisi tiliotteet, joissa on vähintään 5 000 dollaria kuukausittaisia tapahtumia. Yrityksesi tulee olla toiminnassa vähintään 1 vuosi. Oletko pätevä? Aloita Easy Online Cash Advance -lomakkeellamme saadaksesi selville jo tänään.

ACH-rahoitusohjelmamme

Monet yritykset eivät käsittele tarpeeksi kuukausittaisia luottokorttimyyntiä voidakseen saada kauppiaan käteisennakkomaksun. Cube Loanissa tarjoamme rahoitusohjelman, joka perustuu kuukausittaisiin bruttotalletuksiisi yritystilillesi. ACH-rahoitusohjelmamme on ihanteellinen valmistajille, tukkukauppiaille, jakelijoille ja urakoitsijoille. Hyödynnä tulevaa kassavirtaasi saadaksesi rahaa, jota tarvitset tänään varastoon, laajentamiseen tai laitteisiin. Katso, kuinka paljon olet oikeutettu tänään.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *