Kodin ostoresurssit

Kodin Ostoresurssit

Ei ole vain tärkeää, että sinulla on kaikki tiedot, joita tarvitset tietoisen päätöksen tekemiseen asuntolainaprosessia navigoidessasi, vaan uskomme myös, että käytettävissäsi on resursseja, jotka voivat säästää aikaa ja rahaa! Olemme valinneet käsin monia resursseja, jotka auttavat sinua oston aikana ja sen jälkeen. Otamme aina mielellämme vastaan ??ehdotuksiasi, joten jos sinulla on resurssi, jota meidän pitäisi mielestäsi lisätä, lähetä meille viesti napsauttamalla “ota meihin yhteyttä” verkkotunnuksen nimissä, niin tarkistamme mielellämme kyseisen resurssin.

Asiamme, joita sinun ei pidä tehdä asuntolainaa hakiessasi

Tässä on esimerkki tästä raportista:

Tämä on luettelo asioista, joita kannattaa välttää, kun haet rahoitusta kotiin. Seuraavat asiat voivat osoittautua haitaksi, kun haluat edetä lainaprosessissa.

• Älä osta tai liisaa autoa! Lainanantajat tarkastelevat huolellisesti velka-tulosuhdettasi. Suuri maksu, kuten auton leasing tai osto, voi vaikuttaa suuresti näihin suhteisiin ja estää sinua saamasta asuntolainaa.

• Älä siirrä omaisuutta pankkitililtä toiselle! Nämä siirrot näkyvät uusina talletuksina ja vaikeuttavat hakuprosessia, koska sinun on tämän jälkeen ilmoitettava ja dokumentoitava kunkin uuden tilin varojen lähde. Lainanantaja voi vahvistaa jokaisen tilin sellaisena kuin se on tällä hetkellä. Voit tarvittaessa yhdistää tilisi myöhemmin.

Saadaksesi täydellisen tämän erikoisraportin, jonka otsikko on “7 asiaa, joita ei pidä tehdä asuntolainaa haetessa”, ja saada VIP-pääsy muihin ilmaisiin asuntolainan onnistumisraporteihimme, täytä alla oleva lomake, niin lähetämme sinulle pikakäyttölinkki alla antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Erityisraportti paljastaa kaikki ehdot ja maksut, jotka veloitetaan ostajilta sovituksen yhteydessä

Seuraava on esimerkki tästä erikoisraportista:

Kaikki lainanantajat ja välittäjät ovat velvollisia antamaan sinulle vilpittömässä mielessä arvio palveluista, joita saatat joutua hankkimaan ja maksamaan lainasi yhteydessä.

Tämä hyvässä uskossa oleva arvio antaa sinulle tavan vertailla lainoja ja nähdä, mitkä olisivat sulkemiskustannukset. Alta löydät luettelon koodatuista nimistä, jotka kuvaavat eri maksuja, jotka voivat liittyä aiemmin mainittuihin palveluihin. Nämä koodit ja nimet vastaavat hud-1:n tiliotteessa olevia koodeja ja nimiä.

Välittäjäpalkkiot

• 700 – myynti/välittäjän provisio: jos käytät asunnon ostamiseen kiinteistönvälittäjää tai välittäjää, asunnon myyjä maksaa yleensä palkkion kiinteistönvälittäjälle/välittäjälle. Tämä provisio on yleensä prosenttiosuus myyntihinnasta.

Lainaajan palkkiot

• 801 – lainan aloituspalkkio: palkkio, joka kattaa lainanantajan rahoituksen hankkimisesta ja hallintokuluista, useimmiten prosentteina lainan määrästä (1 % = 1 piste). Voi olla kiinteä maksu ja/tai myyjien ja kolmansien osapuolien maksama.

Saadaksesi tämän erikoisraportin täydellisen sisällön, jonka otsikko on “erityisraportti paljastaa kaikki ehdot ja maksut, jotka veloitetaan ostajilta sovittaessa” ja saada VIP-pääsy muihin ilmaisiin asuntolainan onnistumisraportteihimme.

Tärkeitä ehtoja, jotka sinun tulee tietää ennen asuntolainaa

Seuraava on esimerkki valitsemastasi erityisraportista: tämä raportti sisältää kattavan luettelon asuntolainan ehdoista, joita voidaan käyttää lainaprosessin aikana. Tutustumalla näihin ehtoihin voit esittää asuntolainakonsulttillesi kysymyksiä, jotka voivat lopulta säästää rahaa lainakuluissa ja koroissa lainasi keston aikana.

Säädettäväkorkoinen asuntolaina: asuntolainat, joiden korkoa tarkistetaan ajoittain lähemmäksi, sovitaan lainan alkaessa.

Vaihtoehtoiset asiakirjat: palkkatodistusten, w-2-lomakkeiden ja tiliotteiden käyttö työllisyyden ja talletuksen varmentamisen sijasta, jotta lainanottaja voidaan saada asuntolainaksi.

Kuoletus: velvoitteen järjestelmällinen ja jatkuva maksaminen erissä, kunnes velka on kokonaan maksettu.

Vuosikorko: lainauslaissa käytetty termi ilmaisemaan prosenttiosuutta. Saadaksesi tämän tärkeät termit -nimisen erityisraportin täydellisen sisällön sinun on tiedettävä ennen asuntolainaa ja saada VIP-pääsy muihin ilmaisiin asuntolainan onnistumisraportteihin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *