Home Decorations Kitchen

Kodinkoristeet Keittiöön

Kodin sisustaminen voi olla koettelevaa parhaalla budjetilla. Se, että sinulla ei satu olemaan suuria rahoja makaamassa, ei kuitenkaan pitäisi estää sinua saamasta ihanaa keittiötä omaksesi. Keittiö on loppujen lopuksi jokaisen kodin sydän, ja haluat tämän huoneen olevan sellainen, joka kutsuu kaikki tulemaan, kokoontumaan ja pitämään sisään (aina voi unelmoida, eikö niin?). Tästä syystä haluat kuitenkin, että keittiösi loistaa kotisi kaikkien muiden huoneiden yläpuolella. Keittiön tulee säteillä lämpöä ja kotia kaikille sisään tuleville.

Rehellisesti sanottuna keittiössäsi voit tehdä monia asioita, jotka vaikuttavat suuresti keittiösi yleisilmeeseen muuttamatta mitään rakenteellisesti keittiössäsi. Jos sinulla on tapetti, poista se ja yritä maalata. Keittiössä voi tehdä kaikenlaista hienoa kipsistä, joka sopii keittiöön hämmästyttävän hyvin, keinotekoisiin viimeistelyihin ja tekstuureihin sekä lasituksiin, jotka lisäävät vaikutusta. Keittiön seinät ovat kankaasi ja maailma on käytettävissäsi. Muista vain yrittää sitoa seinät lattioihin ja kaappeihin tai ainakin lattioihin ja kaappeihin, joita toivot keittiössäsi joskus olevan.

Keittiön seinien maalaamisen lisäksi kannattaa harkita kaapien maalaamista, värjäystä tai vanhentamista. Tiedän, että jotkut leuat vain putosivat näppäimistöön. Kuinka uskallan ehdottaa sellaista asiaa kuin puukaappien maalaus? Vastaus on todella yksinkertainen. Se on paljon halvempaa kuin niiden vaihtaminen ja paljon yksinkertaisempaa kuin niiden värjäys. Oikeastaan ​​se tiivistyy valintakysymykseen. Ensimmäinen valintani ei olisi maalaus, mutta joskus taas maalaus on varteenotettava vaihtoehto. Se muuttaa keittiön yleisilmettä suuresti, ellei muuta.

Liikkuu oikeaan suuntaan. Toinen suuri muutos, joka ei ole kauhean kallista tehdä keittiössä, on laitteisto. Keittiökaapin ovenkahvojen ja vetolaatikoiden vaihtaminen voi johtaa lähes välittömään kasvojenkohotukseen. Kun nämä muutokset yhdistetään maalattuihin tai petsattuihin kalusteisiin, tehosteet ovat monissa tapauksissa aivan upeita. Pienet asiat vaikuttavat usein eniten, joten pidä tämä mielessäsi, kun suunnittelet muutoksiasi.

Keittiösi lattiat ovat toinen melko edullinen muutos, jonka voi tehdä ennakkoluuloista huolimatta. Muista, että sinun ei tarvitse mennä huipulle nauttiaksesi valtavista muutoksista lattiosi ulkonäössä. On laminaattilattioita, jotka ovat melko edullisia asentaa, sekä monenlaisia ​​irrotettavia laattoja, jotka voivat tuottaa vaikuttavia tuloksia erittäin pienellä vaivalla ja ilman ammattitaitoa. Kaikki lattiat, jotka pystyt asentamaan itse, säästävät paljon rahaa ja voivat vaikuttaa valtavasti keittiösi ulkonäköön ja nautintoon.

Ehkä suurin vallankaappaus, kun on kyse keittiön ulkonäön muuttamisesta, on mahdollisuus levittää ruostumattomasta teräksestä valmistettua PVC-kontaktipaperia keittiökoneisiin, jotta ne näyttävät välittömästi ruostumattomalta teräkseltä. Tämä on erittäin edullinen tapa päivittää keittiösi yleisilme muutamassa minuutissa ja halvemmalla kuin yhden laitteen vaihtaminen. Työtasoillesi halpa ja hirveän häiritsevä vaihtoehto niiden korvaamiselle on levittää irrotettavat laatat olemassa olevien työtasojesi päälle.

Kuten näet, on monia tapoja, joilla voit parantaa ja lisätä lämpöä ja viihtyisyyttä, jonka haluat keittiössäsi välittävän ilman, että säästöpossu rikotaan. Vielä tärkeämpää on muistaa, että yhden projektin toteuttaminen kerrallaan mahdollistaa säätöjen tekemisen omalla ajalla ja rahan salliessa.