Koiran Huivi

Koiran Huivi Vain Heidän Persoonallisuutensa Mukaiseksi

Kyllä, me rakastamme ihania ja rakkaita Piskojamme! Välitämme heistä niin paljon, että rakastamme pukea niitä kaikenlaisiin koiravaatteisiin. Otetaan esimerkiksi käsintehty koiranhuivi. Nämä upean näköiset pienet koirahuivit tulevat kaikenlaisissa hauskoissa väreissä juuri koirasi persoonallisuuden mukaan. Tutkin äskettäin “koirien vaatteita” joissakin tunnetuimmissa hakukoneissa. Olin hämmästynyt kaikista monista erilaisista asioista, joihin voimme pukea koiramme.

Yhdellä tällaisella haulla löysin t-paitoja, koiran huiveja, neuleita, takkeja, takkeja ja saappaita. Siellä oli suunnittelija-aurinkopukuja, pyjamoja ja leikkipukuja. Tietenkin, puhumattakaan tavallisesta vanhasta “smokkistasi ja pukustasi” naimisiin meneville piskoille. Kuinka uskomatonta! Olin hämmästynyt siitä, kuinka jotkut verkkosivustot todella palvelevat koiria ja heidän omistajiaan. Olen itse huomannut, että kaksi koiraani rakastavat pukeutua monilla koiratarvikkeilla, joita teen heille.

Rakastan virkkaamista ja luon jatkuvasti uusia asioita kahdelle koiralleni leikkiä varten. Olen tehnyt koiranpeittoja, koirahuiveja, koiran kaulakoruja, koirapalloja ja hauskoja koiraleluja. He voivat pelata sydämensä kyllyydestä. On todella ilo nähdä kuinka paljon koirasi rakastaa uutta koiran huivia tai koiran kaulakorua.

Voit nähdä sen heidän silmistään ja kuinka he leikkivät ja tanssivat. Tiedät, että olet tehnyt heistä yhden onnisen kakka. He rakastavat kaikkea huomiota, jonka annat heille, ja he leikkivät sillä huomiolla koko päivän! Nauti koirastasi, he ovat todella naisen paras ystävä.