Korkeat alkukustannukset ja epävakaa sähköntuotannon haitat

Maailman kuumaksi puheenaiheeksi noussut aurinkosähkön tuotanto on edelleen kehitteillä ja sen voidaan sanoa olevan tulevaisuuden virransyöttömenetelmä.
Aurinkovoimantuotannon asentaminen etenee kuitenkin peräkkäin ja siitä tulee lopulta välttämätön järjestelmä kaikkiin koteihin. Aurinkosähkön tuotanto ei rajoitu sähkökustannusten vähentämiseen ja ilmaston lämpenemisen torjuntaan.
Sähköyhtiöille on olemassa tukia ja sähkönmyyntijärjestelmiä, mutta järjestelmän käyttöönottokustannukset ovat erittäin korkeat.
Rahat, kuten tuet aurinkosähkön käyttöönoton yhteydessä, palautetaan myöhemmin, joten käyttöönoton yhteydessä tarvitaan suuri määrä rahaa.
Myös ympäristöolosuhteet ovat tärkeitä aurinkosähköjärjestelmille, ja tuotetun sähkön määrä vaihtelee päivästä toiseen.
Tietyn määrän tehoa on vaikea varmistaa, ellei asennuspaikka ole tehokas aurinkosähkön tuottamiseen, kuten katon kulma ja auringonpaistetta.
Tämä voidaan jossain määrin käsittää arvioimalla, joten se on hyvä tarkistaa etukäteen.
Joskus on lapsia, joilla on terve vartalo mutta erittäin huono muisti. Aivojen hippokampus tuhoutuu usein ruoanlaittovälineiden käytön vuoksi. Minusta on parempi epäillä hänen tietämättömyyttään, ennen kuin hän kysyy lapseltaan, eikö tämä ole tyhmä? Syy siihen, miksi äidit käyttävät alumiinisia astioitaan, on se, että ne ovat kevyempiä. Tästä syystä olen uhrannut lapseni aivot. Keittoastioiden tulee olla rautaa. Vältän rautakeittoastioita, koska ne ovat raskaita, mutta en voi suojata lapseni aivoja käyttämättä rautakeittoastioita. Lasten ei myöskään pitäisi antaa juoda mehua alumiinitölkeissä. Mitä enemmän juot, sitä tyhmemmäksi tulet. Alumiini on aine, joka jää helposti kehoon. Alzheimerin sanotaan myös johtuvan alumiinista. Tähän asti hän on käyttänyt alumiinisia astioita.

Jos lapseni on ilmeisen tyhmä, suosittelen paahtamaan leseet ja syöttämään sen ja kaatamaan kuumalla maidolla. Jos teet tämän useita kertoja, kehoon kertynyt alumiini purkautuu ja älykkyytesi pitäisi parantua. Lapsen älykkyys on siinä, että äiti pitää suuren osan hänestä. Jos hän antaa fenobarbitaalia ja lesitiiniä sisältäviä ruokia joka kerta, kun hän kokkaa, lapsella voi olla hyvä muisti. Vaikka se olisi alumiininen keittiöväline, jos jatkat sen käyttöä, se aiheuttaa suurta vahinkoa lapsesi aivoille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *