Korttilainat, joita kokopäiväiset kotiäidit voivat käyttää

Korttilainan seulonta korostaa vakaata tuloa. On olemassa monia korttilainoja, joita voit hakea, vaikka olisit osa-aikatyötä tai osa-aikatyötä, jos tulot ovat vakaat. Jos olet kuitenkin päätoiminen kotiäiti, joka ei tienaa tuloja, et ehkä voi läpäistä koetta vaikka hakisi.

Tämä johtuu siitä, että kokonaismääräasetus määrää, että yli kolmasosaa vuosituloista ei voida lainata lainanantajalta. Jos olet kokopäiväinen kotiäiti ja olet vaikeuksissa elinkulujen kanssa ja tarvitset rahaa, hae kulutuslainan sijaan pankkikorttilainaa. Pankkikorttilainat eivät ole kokonaissummasääntelyn alaisia, joten kokopäiväisetkin kotiäidit voivat hakea niitä monesta paikasta. Se edellyttää, että puolisolla on vakaat tulot. Kokopäiväisten kotiäitien enimmäismäärä on 500 000.

Hakemiseen vaadittavat asiakirjat ovat vain henkilöllisyyden todentamisasiakirjat, kuten ajokortti ja kotiäidin passi.
Useimmissa tapauksissa puolisosi ei tarvitse esittää tulotodistuksia, koska käyttöraja on matala. Jos olet kotiäiti, jotkin pankkikorttilainat eivät vahvista ilmoittautumistasi työpaikallasi. Puolison suostumusta ei vaadita, mutta jos olet päätoiminen kotiäiti, joka ei tienaa tuloja, joudut luottamaan puolisosi tuloihin korttilainan takaisinmaksuun rahan lainaamisen jälkeen.

Puhutaanpa ainakin puolisostasi

Jos puolisosi katkaisee puhelun ja lainaa rahaa korttilainasta ja tulee myöhemmin tiedoksi, se aiheuttaa riitaa, joten on parempi puhua mahdollisimman paljon ja pyytää ymmärrystä. Hakutapa riippuu korttilainasta, mutta tapoja on useita, kuten tietokoneet, matkapuhelimet, älypuhelimet, tiskitiskit, posti ja faksi, joten voit valita itsellesi sopivan tavan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *