Kuinka hoitaa jalkoja

Jalkasi toimivat kehosi perustana tuelle ja liikkuvuudelle. He eivät kuitenkaan voi tehdä työtään, jos he eivät pysty ylläpitämään oikeaa kohdistusta vaurioiden tai epämuodostumien vuoksi.

Räätälöity oikomishoito voi auttaa korjaamaan fyysisiä ongelmia, kuten korkeita kaaria tai litteitä jalkoja tarjoamalla tarkan tyyppistä tukea, jota jalat tarvitsevat oikean kohdistuksen ylläpitämiseksi. Vaikka räätälöity oikomishoito voi lievittää jalkakipuja, se voi myös kompensoida ainutlaatuisen tilasi aiheuttamia ongelmia ja estää olemassa olevien sairauksien pahenemisen.

Lue eteenpäin saadaksesi tietoa viidestä räätälöidyn oikomishoidon edusta, jotka ylittävät jalkakipujen lievittämisen.

  1. Pidä alaraajat kohdakkain

Niin paljon päivittäisestä tasapainostasi ja liikkeestäsi riippuu jaloistasi. Kun kävelet tai seisot, jalkasi kantavat tuki- ja liikuntaelimistösi koko painon. Koska jalat toimivat kehosi perustana, jalkaongelmat voivat viedä koko kehosi linjasta.

Jalkasi toimivat nollapohjana alaraajojesi liikkeelle. Nilkkasi, polvisi, lantiosi ja alaselkäsi koskettavat jalkojasi pitääkseen sinut pystyssä ja liikkeessä. Tästä syystä suhteellisen pieni ongelma jaloissasi voi viedä alaraajojesi biomekaniikka linjasta.

Räätälöity oikomishoito voi varmistaa, että kehollasi on oikea perusta korjaamalla olemassa oleva epätasapaino tai epämuodostuma. Tämä voi auttaa sinua välttämään vammat ja antaa muun kehosi toimia optimaalisesti.

  1. Paranna urheilullista suorituskykyä

Jalkojen kohdistusongelmat voivat vaikuttaa suorituskykyisi urheilulajeissa, kuten juoksussa, tenniksessä, koripallossa ja luistelussa, jotka riippuvat jalkojen oikeasta liikkeestä.

Kun tutkimme jaloistasi räätälöityjä ortoosia, arvioimme, kuinka nämä toiminnot vaikuttavat niihin, jotta voimme tarjota sinulle sellaista tukea, jota tarvitset osallistuaksesi valitsemaasi toimintaan turvallisesti. Tulos suojaa jalkojasi ja muuta kehoasi epätasapainon aiheuttamilta kaatumisilta.

Mukautettu ortoosi voi myös vaimentaa iskuja, parantaa mukavuutta ja estää väsymystä. Näiden etujen yhdistelmä voi jopa parantaa suorituskykyäsi ja vähentää urheiluvammoja.

  1. Estä jalkojen väsymys

Räätälöity oikomishoito voi auttaa estämään jalkojen väsymystä, tilaa, joka ilmenee seistessä tai kävellessä pitkiä aikoja ilman lepoa. Vaikka jalkaväsymystä voi esiintyä työympäristössä, voit kokea jalkojen väsymystä myös juoksemalla tai osallistumalla muihin aktiviteetteihin. Oireita voivat olla jalkojen turvotus, kipu ja kouristukset.

Kun jaloissasi on litteitä jalkoja tai muita ongelmia, käveleminen tai seisominen voi vaatia enemmän energiaa ja tehdä sinut alttiimmaksi jalkojen väsymykselle. Räätälöity oikomishoito tarjoaa kriittistä tukea, joka on tarpeen, jotta jalat ja muu kehosi eivät rasittuisi tai väsyisi tästä sairaudesta.

  1. Korjaa väärä askel

Mukautetut ortoosit voivat myös korjata virheellistä kävelyä tai kävelytapaa. Jos esimerkiksi jalkasi kääntyvät sisäänpäin, nilkkasi painuvat sisäänpäin ja aiheuttavat ylimääräistä painoa jalkasi sisäkaarelle. Tätä tilaa kutsutaan ylipronaatioksi. Vaikutus voi aiheuttaa kaarikipua ja kaikua jalkojen tärkeimpien nivelten läpi ja jopa saada selkäsi epätasaiseksi.

Samanlainen vaikutus voi ilmetä, jos sinulla on supinaatio tai alipronaatio, jossa nilkkasi kallistuvat ulospäin ja rasitat jalkasi ulkopuolta kävellessäsi tai juostessasi.

Korjaus linjauksessasi mukautettujen ortoosien kanssa voi muuttaa tapaasi kävellä tasapainoisempaan kävelyyn. Vaikutus voi myös estää sinua kulumasta kenkiäsi epäsäännöllisesti.

  1. Estä tulevat ongelmat

Jos sinulla on fyysisiä sairauksia, jotka vaikuttavat jalkoihin tai jo olemassa olevia sairauksia, kuten diabetes, voit välttää tulevat jalkaongelmat mukautetulla oikomishoidolla. Verenkiertoongelmia, hermovaurioita ja jalkojen epämuodostumia voidaan parantaa oikeilla laitteilla.

Koska räätälöidyt oikomishoidot on tehty sopimaan jalkojesi muotoihin, ne voivat tarjota helpotusta alueilla, joilla liiallinen paine uhkaa ihon hajoamista. Mukauttamalla ja stabiloimalla epämuodostumia mukautettu oikomishoito voi estää ongelmien pahenemisen ajan myötä. Stabiloidulla jalalla sinulla on pienempi tulehduksen, kivun ja epävakauden riski.

Jos haluat tietää lisää siitä, kuinka räätälöity oikomishoito voi parantaa jalkasi liikettä ja toimintaa, varaa aika verkossa tai soita toimistoomme jo tänään.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *