Kuinka käyttää korttilainaa tehokkaasti?

Jos sinulla on kiire, voit käyttää kulutusrahoitusta vain kokeen läpäisyasteen ja nopeuden vuoksi, mutta jos sinulla ei ole kiire, hae ensin pankkikorttilainaa. Jos haluat pitää korkoja edes vähän alhaalla ja käyttää korttilainaa, ei ole liian myöhäistä käyttää kulutusrahoitusta tähän putoamisen jälkeen. Tässä menettelyssä on kuitenkin vain yksi ongelma, ja jos haet ja sinut hylätään seulonnassa, tietue säilyy luottotiedoissasi . Tämä koskee pankkeja ja kulutusrahoitusta.

Tämä paljastaa, oletko aiemmin hylännyt pankin korttilainatarkastuksen ja hakenut sitten kulutusrahoitusta. Jos haet useita kulutuslainoja ja pankkeja hyvin lyhyessä ajassa, sinuun ei välttämättä luoteta, joten jos epäonnistut kerran pankissa, odota noin viikko ja sen jälkeen. Kuluttajarahoitusta voi olla parempi hakea uudelleen. Lisäksi on joitain asioita, joita sinun ei pitäisi koskaan tehdä hakiessasi korttilainaa. Toista korttilainaa on haettava ennen kuin tutkimuksen tulos on saatavilla. Jos teet tämän, sinut hylätään läpäisykokeessa. Tämä johtuu siitä, että saat heti selville, mihin hait. Vaikka haluat hakea useampaa korttilainaa, jos yhden tutkimuksen tulos hylätään, odota hetki ennen seuraavan hakemista.

Korttilainojen odottamattomat edut

Cashing on tapa lainata rahaa, joka voidaan helposti sekoittaa korttilainaan.
Lunastus on hyvin yksinkertainen mekanismi, joka lainaa tietyn määrän rahaa, kuten 500 000 jeniä tai 1 miljoona jeniä, liittää siihen koron ja maksaa sen takaisin kiinteänä päivänä ja kellonaikana joka kuukausi.

Toisaalta palvelu nimeltä korttilaina

Ensin aseta lainalle raja. Oletetaan, että raja on 1 miljoona jeniä.
Korttilainan tapauksessa periaatteessa voit lainata ja palauttaa vapaasti niin kauan kuin se on tämän rajan sisällä, toisin kuin lunastamisessa, että vain lainaat ja palautat.

Näet, että järjestelmä on joustava, toisin kuin välimuisti, jossa joudut maksamaan takaisin toiselle puolelle lainaaessasi . Uskon myös, että monet ihmiset ymmärtävät, että kulutusrahoitus = lunastus, mutta se riippuu lainanantajasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *