Kuinka tehdä oma lista

Kuinka Tehdä Oma Lista

Tuotteidesi ja sidoksissa olevien tarjousten ennakkomyynnin lisäksi ilmaisen virusraporttisi toisena tarkoituksena on olla postituslistan luominen. Tämä johtuu siitä, että jos et pysty myymään ennakkoon, antamaan yksinomaan myydä ilmaisessa raportissasi olevia tuotteita ja palveluita, viimeinen ponnistus tulee olla liidien kasaaminen. Lyhyesti sanottuna, jos et voi muuntaa arvioijaa valmiiksi ostajaksi, sinun tulee yrittää muuttaa hänestä tilaajasi.

Tällä tavalla voit silti saapua lukijallesi tulevista tarjouksista ja sinulla on mahdollisuus muuntaa hänestä asiakkaasi, nopeammin eliniän aikana. Voit tehdä sen laajentamalla raporttiisi elinikäistä päivitystä tai ainutlaatuista selostuslistaa, jonka lukijasi on kiinnostunut tilaamaan, mikä johtaa siihen, että hän on liittynyt postituslistaasi.

Ilmaisen raportin laatu on ratkaisevan tärkeää menestymisen kannalta tässä liiketoiminnassa. Jos lähetät lukijoillesi arvokasta tietoa, rohkaiset heitä saamaan ilmaisen raporttisi, voit saada nimesi, kuntosi ja raportissa olevat linkit välitettyä ilman sinun ponnistelujasi vain siksi, että muut ovat halukkaita tekemään. siis sinulle!

Muuttaa jokainen huijari tilaajaksi

Jos henkilö vierailee verkkosivustollasi ja poistuu, hän ei todennäköisesti tule takaisin, varsinkin jos siihen ei ole pakottavia syitä. Myöhemmin me kaikki käyttäydymme Internetissä melko impulsiivisesti, niin paljon, että voimme lähteä unohtamaan missä olimme 10 verkkosivua sitten.

Mutta tärkeintä on, että vierailijasi ei välttämättä palaa verkkosivustollesi uudelleen. Jos 1 000 vierailijaa vierailee verkkosivustollasi, lähtee eivätkä koskaan palaa takaisin, voit kuvitella mahdollisten tulojen summan, koska he eivät tule takaisin. Olisit voinut uudestisyntyä osan vierailijoista asiakkaillesi.

Tilaaja

Jotkut saattavat sanoa, että ainutlaatuisen sisällön luominen voi saada osan vierailijoista palaamaan, mutta hyvin usein ainutlaatuinen sisältö ei ole ratkaisu. Todellinen pitkän aikavälin ratkaisu on muuntamalla kävijät postituslistasi tilaajiksi. Ennen kuin vierailija poistuu verkkosivustoltasi, haluat muuttaa hänet tilaajaksesi yksinkertaisella osallistumisella postituslistallesi. Teet tämän pyytämällä vierailijasi nimeä ja sähköpostiosoitetta osallistumislomakkeellasi (p). Ja jos vierailijasi ilmoittautuu postituslistallesi, voit silti ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse. Voit saada tilaajasi harkitsemaan tarjoustasi tai hyväksymään toisen tarjouksen hänelle.