Lainatyypit

Lainatyypit

Palkkapäivälainat tai käteisennakot tarjotaan auttamaan sinua lyhytaikaisella rahoituksella välittömien käteistarpeiden ratkaisemiseksi, eikä niitä tule pitää pitkän aikavälin ratkaisuna. Kaikkien käyttäjien tulee kysyä neuvoja asianmukaiselta ammattilaiselta ennen tämäntyyppisen lainan ottamista.

Emme ole lainanantajia tai välittäjiä Tämän sivuston ylläpitäjä ei ole lainanantaja, eikä välittäjä, agentti tai edustaja minkään lainanantajalle. Emme tee käteisennakko- tai luottopäätöksiä. Mainonta tällä verkkosivustolla tai sen kautta ei ole tarjous tai kehotus lainata sinulle rahaa. Tämä verkkosivusto tarjoaa palvelun, jossa keräämme meille toimittamasi tiedot ja toimitamme ne riippumattomalle yritysverkostolle, mukaan lukien lainanantajat, jotka takaavat lainan puolestasi.

Lainanantaja esittää sinulle kaikki lainan taloudelliset ehdot. Jos haluat lisätietoja, kysymyksiä tai huolenaiheita käteisennakosta tai palkkapäivälainasta, ota yhteyttä suoraan lainanantajaan. Yleensä lainanantajat eivät suorita luottotarkistuksia kolmen luottotietotoimiston Experiencen, Equinoxin tai Trans Unionin kanssa. Jotkut lainanantajat voivat saada luottotarkistuksia tai kuluttajaraportteja vaihtoehtoisten palveluntarjoajien kautta.

Rajoitukset Kaikki lainanantajat eivät voi tarjota sinulle jopa ensimmäistä ennakkoa. Usein tämä riippuu valtiosta, jossa asut, ja tiedoista, jotka annat meille lainanantajan tarkastelua varten. Tietojesi antaminen tällä verkkosivustolla ei takaa, että sinulle hyväksytään käteisennakko tai laina. Käteisen siirtoajat voivat vaihdella lainanantajien välillä ja ne voivat riippua yksittäisestä rahoituslaitoksestasi.

Joissain tapauksissa faksaaminen saatetaan vaatia Tämä palvelu ei ole saatavilla kaikissa osavaltioissa, ja tämän verkkosivuston tarjoamat tilat voivat muuttua ajoittain ilman erillistä ilmoitusta. Tämä palvelu ei ole palkkapäivälainatarjous tai -pyyntö. Tämä palvelu ja tarjous ovat mitättömiä siellä, missä se on kielletty.

Ei hyväksyntää Tämän sivuston ylläpitäjä on markkinoija, joka saa markkinointiilmoituksessamme kuvatun korvauksen palveluistaan, eikä se tue tai suosittele mitään tällä sivustolla tai sen kautta mainostettua palvelua tai tuotetta.