Layaway lomat

Layaway lomat

Kuukausittaiset erät

Outer Beaches palkitsee asiakkaita varhaisesta varauksesta tarjoamalla uskomattomia säästöjä yhdessä lomamaksusuunnitelmamme kanssa. Varaa NYT ja saat alennuksen tämän kauden normaaleista hinnoista ja sinulla on jopa kuukausia maksaa korottomasti. Layaway Vacation -ohjelman puitteissa vuokrahintasi ja loman kokonaiskustannukset taataan! Jaamme koko loma-asunnon vuokrahinnan yhtä suuriin kuukausieriin niin, että 30 päivää ennen saapumistasi lomasi on jo maksettu kokonaisuudessaan. Kun tulet tänne, sinun tarvitsee vain noutaa avaimet.

Valitse kahdesta maksuvaihtoehdosta ACH automaattinen pankkiveto tai luotto pankkikortin ennakkovarmennus. Hyväksyäksesi sinun on yksinkertaisesti annettava sekkitilisi reititystiedot tai VISA, MasterCard-, American Express- tai Discover-korttisi varauksenteon yhteydessä ja suostuttava siihen, että voimme ajoittaa maksut yllä kuvatulla tavalla ja veloittaa automaattisesti valitsemasi luottokorttisi tai pankin tilille nämä maksut. Outer Beaches ei veloita tästä palvelusta lisämaksuja tai korkoja.

Maksuvaihtoehto koskee vain varauksia, jotka alkavat vähintään päivää varauspäivästä. On oltava vähintään 3 maksua ja enintään maksuja, jotta ne hyväksytään. Kaikki Outer Beachesin kodit vuokrataan saapumisjärjestyksessä. Suurin osa mökkimme osallistuvat tähän ohjelmaan, joten tarkista nettisivuiltamme tai vieraspalveluedustajalta, että sinua kiinnostava mökki on mukana! Saat lisätietoja napsauttamalla tätä.

Verot

Vero koskee kaikkia mökkien vuokrauksia. Tämä koostuu nykyisestä Pohjois-Carolinan myyntiverosta plus Dare Countyn majoitusverosta. Valinnaisten maksujen ja vuokratavaroiden, kuten liinavaatteiden, veroprosentti on. Verot voivat muuttua, ja kaikki sisäänkirjautumisen yhteydessä voimassa olevat lisäverot ovat vieraan vastuulla.

VierasWeb

GuestWeb on online-varaustenhallintajärjestelmämme, jonka avulla voit allekirjoittaa vuokrasopimuksen sähköisesti ja suorittaa maksuja. Pääset varaukseesi kirjautumalla sisään käyttämällä varausnumeroa ja postinumeroa tai postinumeroa. Linkki GuestWebiin löytyy web-sivustomme kotisivulta. Kun kirjaudut sisään, sinulla on mahdollisuus tehdä matkavakuutuspäätös ennen vuokrasopimuksen sähköistä allekirjoittamista.

Suosittelemme, että suojaat lomasijoituksesi ostamalla valinnaisen matkavakuutuksen. Jos koet tarpeelliseksi tehdä muutoksia vuokrasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen, ota yhteyttä vieraspalveluosastoomme, ja vieraspalveluedustaja auttaa sinua mielellään.

Luottokortit

Varauksen turvaamiseen voidaan käyttää luottokorttimaksuja. Luottokorttimaksut voidaan suorittaa puhelimitse tai verkkosivuilla. Kaikki vuokrasopimukseesi sisältyvät periaatteet koskevat yhtäläisesti luottokorttimaksuja. Kaikki vieraille luottokorttimaksuista maksettavat hyvitykset palautetaan luottokorttitapahtumalla. Visa, MasterCard, American Express ja Discover hyväksytään.