Luottokortti

Luottokorttivelka on vakava asia, joka on käsiteltävä mahdollisimman pian. Luottoongelmien käsittelemättä jättäminen voi vaikuttaa kauaskantoisiin seurauksiin elämääsi ja kykyysi elää sen haluamallasi tavalla. Huono luottoluokitus voi estää sinua saamasta lainaa, kunnollista asuntoa ja joskus jopa työtä. Tässä on joitain tapoja, joilla voit löytää luottokorttivelkahelpotuksia. Hae ammattiapua velkoihisi Yksi helpoimmista tavoista löytää velkaratkaisuja on mennä luottoneuvontaan. Luottoneuvontapalvelut auttavat sinua neuvottelemaan velkojien kanssa ja auttavat sinua kehittämään parempia taloudellisia taitojasi. Tämä auttaa sinua kokemaan luottokorttivelkahelpotuksia. Kun maksat velkojasi, sinun on laadittava budjetti ja saatat joutua jopa luomaan erityisen säästötilin, jota velkojat voivat valvoa varmistaakseen, että pystyt noudattamaan budjettiasi. Tämä seuranta saattaa olla se, mitä tarvitset varmistaaksesi tehokkaamman budjetin.

Tarjoa velan maksamista yhdellä maksulla Toinen ratkaisu on ottaa yhteyttä velkojiisi ja yrittää maksaa velka yhdellä maksulla. Jos olet menettänyt työpaikkasi tai sinusta tuntuu, että maksusi on liian korkea etkä vain pysty jatkamaan maksujen suorittamista, velkojan tarjoaminen voi olla ratkaisusi. Velkojasi nauraa sinulle aluksi tai uhkaa viedä sinut oikeuteen, jos kieltäydyt jatkamasta maksamista, mutta lopulta heidän on parempi hyväksyä osa velkaa. Kun olet tehnyt sopimuksen ja suoritat maksun, velka katsotaan maksetuksi kokonaisuudessaan ja ajallaan.

Harkitse kaikkien velkojesi yhdistämistä yhdeksi maksuksi Luottokorttivelkojen helpottaminen voi olla paljon helpompaa, kun sinulla on yksi maksu ja myös alhaisempi korko maksaa takaisin. Lainojen yhdistämisen ideana on, että maksat vähemmän korkoa ajan myötä ja että sinulla on silloin enemmän rahaa maksettavaksi saldostasi. Tämä vähentää summaa, joka sinun on maksettava kuukausittain, koska saldosi on hupenemassa. Tämä voi olla vaihtoehto, jos työskentelet kotoa käsin tai sinulla on epätasaiset tulot, koska teet vain yhden maksun sen sijaan, että joudut huolehtimaan useiden luottokorttien maksujen puuttumisesta.

Hyödynnä osake- tai eläkerahastoja Jos sinulla on kotonasi pääomaa, voit harkita toisen asuntolainan ottamista. Tämän avulla voit käyttää kotisi pääomaa luottokorttilaskujen maksamiseen ja luottokorttivelkojen helpottamiseksi. Samassa huomautuksessa voit harkita lainaamista 401K:sta tai muusta eläkerahastostasi. Tämän pitäisi olla yksi viimeisistä ideoista, kun ajatellaan luottokorttivelkaratkaisuja, koska se voi maksaa enemmän ja ryöstää sinulta eläkerahastosi.

Tapoja pysyä erossa velasta Kun olet päässyt eroon velasta tai yrität päästä eroon velasta, tässä on muutamia ideoita varmistaaksesi, ettet joudu takaisin velkaan: – Rajoita luottokorttien käyttöä – Tee uusi rahoitussuunnitelma vähintään kerran vuodessa, jotta ymmärrät paremmin taloudellista tilannettasi – Syö kotona useammin ja leikkaa kuponkeja käteisen säästämiseksi. Luottokorttivelkaa ei kannata ottaa kevyesti. Kun sinulla on ongelmia luottojen kanssa, sinun tulee puuttua niihin suoraan, jotta et kaiva itseäsi isompaan kuoppaan. Et halua herätä yhtenä aamuna likaisessa asunnossa, työttömänä tai kodittomana, koska luottopisteesi vetää sinua alas.