Lyö vetoa Racingista

Lyö vetoa Racingista

On hauskaa lyödä vetoa kilpailusta, kun ymmärrät perussäännöt. Tärkein sääntö on lyödä vetoa vain sellaisella rahalla, johon sinulla on varaa, ja toiseksi tärkein sääntö on, että vaivaudut aina ymmärtämään sinulle tarjottavia erilaisia vedonlyöntejä.

Kun lyöt vetoa kilpa-ajoista, voit yleensä valita seuraavista vedonlyönnistä:

Tämä on yksinkertainen veto, jossa asetat rahasi hevoselle, jonka uskot voittavasi. Voittajat saavat kerätä tulonsa vedonlyöntiikkunasta.

Tämä on veto, jossa valitset hevosen toiseksi ja jossa voitat rahaa, jos tämä tietty hevonen tulee ensimmäiseksi tai toiseksi.

Tämä on veto, jossa valitset hevosen tulla kolmanneksi ja jossa voitat rahaa, jos tämä tietty hevonen tulee ensimmäiseksi, toiseksi tai kolmanneksi.

Tämä on veto, jossa valitset hevosen, joka voi olla joko ensimmäinen tai toinen, ja jossa voitat rahaa, jos näin on.

Tämä on veto, jossa valitset yhden hevosen, joka voi joko voittaa, sijoittua tai näyttää. Ansaitset voittoja, jos tämä hevonen tulee joko ensimmäiseksi, toiseksi tai kolmanneksi.

Kun lyöt vetoa kilpa-ajoista, tarjolla on myös eksoottisempia vedonlyöntejä:

Tarkka hevoskilpailuveto: Tämä on veto, jossa valitset kaksi hevosta, joista toinen tulee ensin ja toinen toiseksi. Jotkut ihmiset kutsuvat tämän tyyppistä vetoa täsmävedoksi. Kahden dollarin Exacta 3-5 -panos tarkoittaa, että hevosen numero 3 on tultava ensin ja hevosen numero 5 toiseksi. Tämäntyyppinen veto on taitavien vedonlyöjien suosikki ja voi usein johtaa tuottoisiin voittoihin.

Quinella-hevoskilpailuveto: Tämä on veto, jossa valitset kaksi hevosta joko ensimmäiseksi tai toiseksi, mutta järjestyksellä ei ole merkitystä. Tämäntyyppinen veto maksaa vähemmän kuin tarkka hevonen, koska se on helpompi voittaa. Kahden dollarin Quinella 4-5 -panos tarkoittaa, että voitat, jos hevoset numerot 4 ja 5 tulevat ensin ja toiseksi.

Trifecta-hevoskilpailuveto: Tämä on veto, jossa valitset kolme hevosta sijoittumaan 1., 2. ja 3. sijalle tietyssä järjestyksessä. Jotkut ihmiset kutsuvat trifecta vedot traktorivetoiksi. Kahden dollarin Trifecta 4-5-6 -veto kannattaa vain, jos hevonen numero neljä tulee ensimmäiseksi, hevonen numero viisi tulee toiseksi ja hevonen numero kuusi tulee kolmanneksi.

Superfecta hevoskilpailuveto Tämä on veto, jossa valitset neljä hevosta ja valitset missä järjestyksessä arvelet heidän pääsevän maaliin. Suora kahden dollarin superfecta-veto maksetaan vain, jos hevoset päätyvät täsmälleen samassa järjestyksessä. Tämä veto on suosittu ja sillä voi olla tuottoisia voittoja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *