Metro Detroit

Metro Detroit Swing Master

Bob Krause on avannut akatemian arvostetulla Fieldstone Golf Clubilla Auburn Hillsissä, joka on täydellinen paikka testata uusia taitojasi. Kuva Fieldstone Golf Club. Arvostettu ohjaaja Bob Krause avaa kaksi uutta golfakatemiaa Metro Detroitissa.

Jos olet kuten minä, pelisi etenee kahdella tavalla tähän aikaan vuodesta todella hienosti tai niin etelässä, että kiroat espanjaksi. Voit hikoilla ja toivoa, että asiat kääntyvät syksyyn mennessä, tai voit tehdä fiksun asian ja hakea ammattiapua.

Bob Krause on auttanut monia Michiganin urheilulegendoja, mukaan lukien entinen Wolverine Brian Griese. Kuva Brian Walters. Jos olet Metro Detroitin alueella, meillä on juuri sinulle sopiva kaveri Bob Krause.

Krause, joka on nimetty yhdeksi maan parhaista golfinopettajista, avasi pysyvän Bob Krause Golf Academynsa Majestic Golf Clubilla Hartland Michiganissa ja Fieldstone Golf Clubilla Auburn Hillsissä tänä kesänä.

Älä ota sanaani siitä. Krause on työskennellyt taikansa monien Michiganin huippuurheilutähtien parissa, mukaan lukien Michiganin legenda ja ammattilaispelinrakentaja Brian Griese Red Wingin loistava Mickey Redmond ja Tiger Hall of Famer Al Kalinen.

Entinen Michigan Wolverinen jalkapallovalmentaja Lloyd Carr on toinen fani. Minulla ei ole koskaan ollut paljon opetusta paitsi kaikkien, joiden kanssa pelaan, mutta minulla oli hieno kokemus tohtori Bobista”, Carr sanoi tiedotteessa. Pidän hänestä todella paljon, että hän on erittäin positiivinen, hän ei ylikuormita sinua ja hän purkaa kaiken yksinkertaisiin perusasioihin. Löin palloa viime kesänä paremmin kuin vuosiin, ja annan hänelle siitä paljon kunniaa.

Krause sanoi, että pelaajien laajeneva joukko, jotka ottivat häneen yhteyttä saadakseen apua peliinsä, sai ajatuksen kahdesta paikasta, joista toinen sijaitsee metroalueen länsipuolella ja toinen lähempänä alueen keskustaa, jotta kaikki voivat majoittua.

Vedin ihmisiä niin kaukaa kuin Houghton-Hancockin alueelta pohjoisesta, Chesterfield Townshipista ja New Baltimoresta kaukoidän puolelta sekä Ann Arborista ja lännestä, jotta nämä paikat ovat järkeviä kaikille, Krause sanoi tiedotteessa. Majestic on yksi Oakland Countyn parhaista paikoista, Fieldstone on huipputoiminto ja haluan brändätä itselleni parhaat palvelut.