Mikä on ei-omistajan autovakuutus?

Non-Owners-autovakuutukset ovat voimassa oleva autovakuutus, joka on suunniteltu erityisesti henkilöille, jotka ovat laillistettuja kuljettajia, mutta eivät omista autoa. Tyypillisesti nämä ihmiset ovat kotoisin suurilta suurkaupunkialueilta, joilla pysäköinti- ja huoltokustannukset voivat olla kohtuuttomat. Useimmiten nämä luvan saaneet kuljettajat päättävät vuokrata autoja tarpeen mukaan ja välttää maksamasta vuokratoimistojen tarjoamia jyrkkiä vakuutuskustannuksia, mutta he haluavat varmuuden siitä, että he ovat vakuutettuja ajaessaan

Ei-omistaja-autovakuutusta käyttävät myös henkilöt, jotka matkustavat usein ja ajavat vuokra-autoja. Ei-omistajavakuutus kattaa kuitenkin ensisijaisesti kuljettajan vastuun. Sellaisenaan onnettomuuden sattuessa ei-omistajan vakuutus astuu voimaan vain, kun toisen kuljettajan vakuutus ei kata vahingon laajuutta.

Ei-omistajan autovakuutuksen suurin etu on, että kuljettaja voi noutaa vuokra-auton, pakettiauton tai kuorma-auton ja aloittaa ajamisen tietäen, että hän on vakuuttanut hyvämaineisen liikenteenharjoittajan. Kaikkia ei-omistajien autovakuutuksia ei luoda tasapuolisesti. Kiinnostuneiden vakuutuksenottajien tulee suorittaa due diligence ja varmistaa, että he ymmärtävät kaikki vakuutuksen ehdot.

Kustannusten kannalta ei-omistajan autovakuutus on paljon parempi vaihtoehto kuin vuokratoimiston kautta ostettu vakuutus. Säästöt voivat olla jopa 30 tai 40 prosenttia vuokratoimiston tukeman vakuutuksen kustannuksista.

Ei-omistajan autovakuutus on myös ensisijainen vakuutus ammattipalvelijapalveluille. Palvelijat ovat vastuussa satojen ajoneuvojen käytöstä, joita he eivät omista. Tässä tai vastaavassa tapauksessa yritys korvaa työtilan tapaturmien aiheuttamat vahingot.

Jos ajat mutta et omista autoa, on vastuullinen asia ottaa yhteyttä muuhun kuin omistajaan kuuluvaan autovakuutuksen tarjoajaan ja tutkia kaikkia vaihtoehtoja. Kuten kaikki muutkin vakuutukset, ei-omistajavakuutusten hinnat määräytyvät riskin mukaan. Puhtaat ajotiedot ovat ehdottomasti plussaa. Aja turvallisesti ja hanki autovakuutus, joka ei ole omistajan autovakuutus, jotta altistuminen minimoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *