Millainen yritys ei myy terveyteen liittyviä kokeita?

Monet ihmiset uskovat, että mikään terveyteen liittyvä koelause henkivakuutusturva ei voi olla huijaus, vaan vain turhaa politiikkaa, joka maksaa paljon eivätkä ole sen arvoista. Ja se on siinä tapauksessa, että saatat jopa löytää sellaisen. Useat ihmiset ajattelevat, että mikään lääkintäkokeen elämäntapavakuutus ei ole niin vaikea löytää, että se vain lisää syitä olla vaivautumatta edes etsimään. Se on sääli yksinkertaisesti, koska tosiasia on, että on olemassa useita vaihtoehtoja ei terveyteen liittyvien tentti olemassaolovakuutus. Ne voivat olla huomattavan edullisia. Ja ne ovat hämmästyttävän helppoja löytää.

Näin ei useinkaan ollut. Viime aikoihin asti, jos haluat ostaa vakuutussuojavaihtoehtoja, saatat joutua ostamaan ja käymään joko työpaikalla tai vakuutusyhtiötä seuraavan vakuutusyhtiön toimipisteessä… keskustele välittäjien kanssa tai agentin kanssa välittömästi edustajan jälkeen… täytä lomake. lomakkeella… ja odota… odota… odota edelleen. Tämä lähestymistapa voi viedä tunteja, päiviä, jopa viikkoja. Se oli ollut hidasta. Se oli ollut kipeä. Ja monet miehet ja naiset kävivät molemmat koettelemuksen läpi ja tyytyivät ensimmäiseen hankkimaansa tarjoukseen tai, mikä vielä pahempaa, välttelivät menettelyn kokonaan ja vain unohtivat tarpeensa hankkia olemassaolovakuutus, joka meillä kaikilla on.

Vallankumous on kuitenkin tapahtunut. Se on ohjelmistoteknologian vallankumous, joka on mullistanut päivittäisen henkivakuutuksen ostamisen ilman lääketieteellistä tutkimusta. Merkittävä uusi lainausohjelmisto tarjoaa ostajille energiaa saada useita erillisiä arvioita useilta eri vakuutusyhtiöiltä, kaikki yhdellä kertaa, kaikki yhdessä paikassa ja kaikki vain sekunneissa. Ja mikä parasta, tekniikan käyttö ei maksa mitään.

Tässä on nyt massiivinen kysely: Millaisia vakuutuksenantajia nämä ovat? Ovatko nämä täällä tänään, poissa huomenna yrityksiä, joista kukaan ei ole koskaan kuullut, eikä kukaan luultavasti saa selville, jos hyöty koskaan haluaa saada korvausta? Millainen yritys ei myyisi mitään terveyteen liittyvää tenttihenkivakuutusta ensimmäisenä?

Vastaus on se, että monet Amerikan johtavista yrityksistä olisivat sellaisia, jotka eivät myy lääkärintarkastusta olemassaolovakuutusta. Se tarkoittaa, kuinka monet ihmiset haluavat ja tarvitsevat sen. Miksi? Miksi niin monet miehet ja naiset haluavat ja tarvitsevat ilman terveystarkastusvakuutusta? Syitä on lukuisia erilaisia. Joidenkin ihmisten tulisi henkisistä syistä välttää lääkärin suorittamia ruumiillisia tutkimuksia. Toisilla ihmisillä on fobia neuloista ja myös verinäytteiden ottamisesta. Ja muut miehet ja naiset, mistä tahansa syystä, eivät vain halua jakaa virtsan tutkimuksen tuloksia tai tiivistää henkilökohtaista terveyteen liittyvää historiallista menneisyyttä laajoilla kysymyksillä, jotka koskevat sairausmalleja, savukkeiden polttamista, kuluttamista ja huumeiden käyttöä sisällä. sinun taloutesi.

Riippumatta siitä, miksi ostat terveyteen liittyvän kokeen elämäntapavakuutusta, hyödynnä palvelu. Ratkaisu vain muutamaan peruskyselyyn. Napsauta vain 1-painiketta. Ja muutamassa sekunnissa näet lukuisten yhtiöstä kilpailevien vakuutusyhtiöiden arviot. Jokainen tarjoaa ihanteellisen lääketieteellisen tutkimuksen vakuutusturvavalinnat alhaisimpaan mahdolliseen hintaan. Valitse 1, joka vastaa tarpeitasi ja budjettiasi. Maksa ensimmäinen huippulaatusi verkossa. Jopa lataa ja tulosta kopio uudesta suunnitelmastasi ja tallenna se tärkeimpien kotipaperiesi kanssa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *