Mini Golf Kurssi Suunnittelut

Ansaitse Rahaa Edullisilla Mini Golf Kurssi Suunnittelut

Suosituin rentoutumisurheilulaji

Minigolf on yksi suosituimmista rentoutumisurheilulajeista koko maailmassa, ja tuskin löydät tasokasta lomakeskusta mistään, jossa ei olisi vähintään yhdeksänreikäistä kenttää. Syy tähän on yksinkertainen, miniatyyrikentän rakentaminen on niin halpaa ja helppoa, ylläpitokustannukset ovat erittäin alhaiset ja turvallinen Rentoutumisurheilu sopii kaikenikäisille harrastajille ja ammattilaisille.

Kannattavaa liiketoimintaa lähes välittömästi rajoitetulta pääomalta

Tiesitkö, että jotkut asiakkaistamme ovat saaneet sijoituksensa takaisin kolmen ensimmäisen kuukauden aikana ja että keskimääräinen nelihenkinen perhe voi toimia ja asua varsin mukavasti hyvällä paikalla tarjoamallamme Minigolf Blue Prints -kentällä? Kävele nyt kaupunkisi keskustassa. Kuinka monta kyllästynyttä nuorta näet ja kuinka monta tiloja on, joissa perheet voivat pitää hauskaa yhdessä? Luulen, että niitä on vähän tai ei ollenkaan ja sinulla on loistava MiniGolf-kaupallinen tilaisuus tuijottaa sinua suoraan silmiisi.

Rakenna kannattava minigolfkenttä helppojen suunnitelmiemme avulla

Olemme rakentaneet itse monia eurooppalaistyylisiä kursseja ja ymmärrämme tarkalleen, mistä on kyse. Minigolfkenttäpiirustuksemme ovat tällä hetkellä saatavilla 49,95 dollarin erikoishintaan ja sisältävät kaikki yksityiskohdat, joita voit kuvitella. Noin 3 500 dollarilla ja muutamalla ystävällä auttaessasi voit saada oman yhdeksänreiän perusyrityksesi toimimaan kentällä, joka ei ole suurempi kuin tenniskenttä, vain kahdessa viikossa hintaan 5 dollaria per kierros ja keskimäärin vain 10 nelikkoa päivässä. voisit saada rahasi takaisin pian myös, vain laske numerot itsellesi siltä varalta, että luulet meidän pilaavan. Meillä on myös pienempiä suunnitelmia niille, jotka haluavat pelata kotona.