Vedonlyönti-Kertoimet

Online Vedonlyönti Kertoimet

Tottenhamin hyökkääjä on varmasti osoittanut olevansa tähti sunnuntain Wiganin 9-1-voiton jälkeen. Harry Redknapp on kehunut pelaajaa maan parhaana maalintekijänä. Hyökkääjä teki pelin aikana 5 maalia, joten Valioliigan maalien kokonaismäärä oli 11. Defoen silmät on nyt suunnattu voittamaan Mestarien liigan kultaisen saappaan. Defoe selitti jännityksensä sanomalla: “Se on kilpailu, jossa pelaat parhaita vastaan, ja minä pelaisin maailman parhaita puolustajia vastaan mahtavassa kilpailussa.”

Viime kaudella 27-vuotias pelaaja teki 64 maalia 177 ottelussa viime kaudella ja on tällä hetkellä tiellä voittaakseen tämän tekemällä 16 maalia vain 22 pelissä tähän mennessä.

Defoe on selittänyt parhailta oppimisen tärkeyttä ja sanonut, että hän on aiemmin katsonut YouTubesta videoleikkeitä maailman parhaista hyökkääjistä auttaakseen peliään parantamaan. “Katsoin joitain Cliven tavoitteita YouTubesta, ja se on tärkeää oppiakseni. Hän teki 49 maalia yhdellä kaudella, ja se on uskomatonta. Jos tekisin sen, en tiedä mitä tekisin. Olen puhunut suurille hyökkääjille, kuten Les Ferdinandille ja Ian Wrightille. Wrighty sanoo minulle, että vaikka kuinka monta maalia teet, yritä aina saada toinen oikea viimeiseen vihellytykseen asti. Minulla on nyt se mentaliteetti yrittää saada enemmän.”

Jermainin omaksuma vahva mentaliteetti näyttää toimivan hänen hyväkseen. Tämä on johtanut siihen, että Michael Owen on jäänyt hämärään, vedonvälittäjät ovat vähentäneet todennäköisyyttä, että hänet viedään MM-kisoihin. Sky-vedon mukaan Michael Owen ei pääse vuoden 2010 joukkueeseen 1/10. Online-vedonvälittäjien paddy power luottaa siihen, että Defoelle on taattu paikka lennolla Etelä-Afrikkaan, ja tarjoaa 1/16, että hän pääsee joukkueeseen.

On taas se aika vuodesta, joulu on nurkan takana ja useita jännittäviä pelejä on tulossa, mikä tarkoittaa, että ei voisi olla parempaa aikaa lyödä vetoa ja saada ilmainen 25 punnan veto! Urheilukalenteri on täynnä jännittäviä jalkapallopelejä sekä useita muita markkinoita.

Betdaq tarjoaa kaikki viimeisimmät kertoimet online-jalkapallovedonlyönnistä Valioliigassa ja Mestarien liigassa, ja on toivottanut tervetulleeksi takaisin runsaan 25 punnan ilmaisvedon, kun kirjaudut heidän kanssaan. Olla nopea! Tämä tarjous on voimassa vain 31. joulukuuta asti.

Saadaksesi ilmaisvedon, sinun tarvitsee vain rekisteröityä ja sinulle annetaan automaattisesti ilmainen 25 puntaa, jota voit käyttää sivustolla haluamallasi tavalla. Betdaq on Betfairin suurin kilpailija, ja ainutlaatuisella ja luotettavalla palvelullaan tarjoaa pelaajille parhaat kertoimet ja tarjoukset. Betdaq tarjoaa lyömättömät provisiorakenteet sekä ei piilokuluja, jotta voit saada kaiken irti rahastasi ja pelikokemuksestasi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *