Opas valintaan ortodonttisen jatkokoulutuksen tai residenssikoulutuksen välillä

Hammaslääkärinä, kun päätät ilmoittautua oikomishoitoon, tämä ala antaa sinulle varmasti mahdollisuuden parantaa potilaidesi suun terveyttä ja vaikuttaa heidän hyvinvointiinsa sekä fysiologisesti että fyysisesti. Terve suun terveys ei ole kenellekään vain terveyttä määräävä tekijä, vaan sillä on varmasti huomattava vaikutus henkilön itsetuntoon.

Suurin mahdollinen palkinto, josta jokainen hammaslääkäri olisi samaa mieltä urallaan, on nähdä potilaillaan täydellinen hymy, jota he aina halusivat elämälleen. Positiivisen minäkuvan ohella täydelliset hampaat auttavat meitä käsittelemään ruokaa kunnolla, mikä on olennainen osa ruoansulatusjärjestelmää; varmistaa, että ihmiset saavat oikean ravinnon.

Taloudellisesti urapolun valinta hammaslääketieteen alalla on ehdottomasti sellainen, josta tulee monia palkintoja. Kuitenkin päästäksesi tähän vaiheeseen sinun tulee ilmoittautua oikomishoidon jatkokoulutukseen ja hioa hammaslääketieteen taitojasi.

Useimmat kaltaisesi uudet hammaslääkärit ihmettelevät, mikä todellinen ero on residenssipaikan valinnassa täydennyskoulutuksen välillä. Sinun pitäisi tietää, että jokaisella on omat palkkionsa.

Oikomishoidon ja täydennyskoulutuksen väliset erot

Opiskellessasi ja jos aiot edetä ortodonttiurallasi, ensimmäinen askel on hakea johonkin monista koulutuslautakuntien akkreditomista residenssiohjelmista, joita eri oppilaitokset tarjoavat. Usein tämä leviää kolmen vuoden opintojaksolle, ja kun olet suorittanut koulutuksen, voit siirtyä eteenpäin ja erikoistua oikomishoitoon. Kun teet niin, tämä antaa sinulle mahdollisuuden hoitaa erilaisia potilaita, jotka kuuluvat tämän hoidon alaan. Erikoistumiseen sinun on omistettava vielä vähintään kaksi tai kolme vuotta ja varmistettava, että kilpailet hyvin muiden samankaltaisten hakijoiden kanssa.

Jos kuitenkin haluat käyttää hammashoitolaitteita, voit harkita ilmoittautumista paikan päällä tai ulkopuolisiin ohjelmiin Gerety Orthodontic Seminarsissa. Parasta tällaisissa ohjelmissa on, että osallistuessasi niihin voit jatkaa harjoittelua ja tarjota potilaillesi hammaslääketieteellisiä laitteita heidän suun terveyden parantamiseksi, mikä on tärkeä osa oikomishoitoa.

Vaikka voit valita useista CE-kursseista, sopivin ja luotettavin on se, joka kattaa noin 24 kuukauden koulutuksen. Tämä on usein paras valinta oikomishoidossa ja se on paras vaihtoehto sinulle, varsinkin jos haluat hoitaa erilaisia muita tapauksia.

Molempien vaihtoehtojen oppimisen kesto

Jos valitset oikomishoidon täydennyskoulutuksen, sinun tulee tietää, että sen tyypillinen ajanjakso on 18-24 kuukautta osa-aikaisesti. Plussaa tämän urapolun valinnassa on, että voit ilmoittautua siihen sekä paikan päällä että sen ulkopuolella järjestettäviin luokkahuoneohjelmiin, mikä tekee siitä kätevän valinnan hammaslääkäreille, jotka myös johtavat klinikkaa. Oppimisen aikana voit työskennellä klinikalla ja ottaa vastaan uusia tapauksia. Tällä urapolulla voit oppia uusista hammaslääketieteellisistä laitteista sekä Invisalignista ja hammasraudoista. Opi käyttämään niitä ja auttamaan potilaita, jotka kamppailevat vinojen tai vääristyneiden hampaiden kanssa.

Toisaalta oikomishoidon residenssi tarkoittaa sitä, että joudut investoimaan enemmän vuosia. Tarkemmin sanottuna sinun on omistettava vähintään kaksi tai kolme vuotta kattavaa koulutusta tai oppimista. Oppiminen tapahtuu tässä tapauksessa tunnilla ja sinun on sovellettava sairaalassa vuorottelun aikana oppimaasi tietoa ja taitoja.

Mitä voit odottaa?

Kun olet valinnut oikomishoidon residenssin, tämä antaa sinulle mahdollisuuden oppia erilaisista muista tuotteista, järjestelmistä ja nykyaikaisista laitteista. Useimmissa tapauksissa laitteet ovat siinä yliopistossa, jossa päätät opiskella, ja voit lukea jokaisesta kirjallisuudesta oppiaksesi niistä ja ymmärtääksesi, kuinka ne toimivat.

Oikomishoidon täydennyskoulutuskurssit valitsevat kuitenkin ottavat askeleen taaksepäin investoitavan ajan ja rahoituksen vuoksi, mutta kun he tekevät niin, tulevat hyödyt ovat aina suuremmat kuin käyttämäsi kesto. Opiskelu- tai oppimisjakson aikana saat käytännönläheistä tietoa tai tietoa oikomishoidon historiasta ja opit kuinka hammaslääketieteelliset laitteet voivat auttaa potilaita. Opit uusista tapauksista ja saat paremman käsityksen mahdollisista hoitovaihtoehdoista.

Minkä vaihtoehdon tai urapolun päätätkin valita, voit olla varma, että jokainen niistä osoittautuu hyödylliseksi lisäksi hammaslääkärin käytäntöön. Jokaisen kautta voit oppia uusia tapauksia, saavuttaa uusia tavoitteita, ansaita hyvin taloudellisesti ja vaikuttaa positiivisesti potilaidesi suun terveyteen. Ota vain aikaa ja arvioi kaksi vaihtoehtoa, tee perusteellinen tutkimus itse ja valitse sinulle sopivin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *