Opintolainojen Yhdistämisneuvoja

Kun valmistut, sinulla on harteillasi aivan uudet huolet. Mitä jos tekisit siitä hieman helpompaa ja yhdistäisit opintolainasi?

Kun olet korkeakoulussa, pääpaino on koulutuksessasi opiskeluun yhdistettynä kunnolliseen lepoon, mutta silti aktiivisen kampuksen sosiaalisen elämän ylläpitäminen on ensisijaisesti huolenaiheesi. Kuitenkin, kun sinulla on tutkinto käsissäsi ja olet valmis astumaan ulos tulevaisuudestasi, huomaat, että päätäsi uhkaa yksi suuri ongelma: kuinka vakiinnuttaa opintolainavelka.

Opintolainojen yhdistämiskorot

Halvimpien opintolainojen yhdistämisvaihtoehtojen löytämiseksi on suositeltavaa pysyä järjestyksessä ja keskittyä käsillä olevaan tehtävään. Opintolainavelkojen selvittämiseen on useita vaihtoehtoja, mutta erojen ymmärtäminen vaatii hieman tutkimusta ja kärsivällisyyttä.

Opintolainan korot lasketaan 91 päivän Treasury Bill -huutokaupassa saatavilla olevien korkojen perusteella. Tästä syystä ja koska nykyiset korot jatkavat laskuaan, sinun tulee odottaa heinäkuun 1. päivän jälkeen, jotta voit tehdä päätöksen opintolainojen yhdistämisestä.

Liittovaltion opintolainojen yhdistäminen

Liittovaltion opintolainojen yhdistäminen on loistava vaihtoehto, jotta opiskelijat voivat yhdistää useamman kuin yhden lainan yhdeksi yhdistämislainaksi. Tämä auttaa opiskelijoita, koska se yksinkertaistaa maksuja vaatimalla vain yhden kuukausimaksun. Nämä lainat on suunniteltu opiskelijaa ajatellen, ja ne tarjoavat budjettiystävällisiä takaisinmaksuvaihtoehtoja ja auttavat myös korjaamaan vahingoittuneita luottoluokituksia. Lainatyyppejä, jotka voidaan yhdistää liittovaltion lainojen yhdistämiseen, ovat Stafford-lainat, Parent PLUS -lainat, Perkins-lainat, hoitokoululainat ja monet muut.

Ei ole paras idea sekoittaa yksityistä koulutuslainavelkaa liittovaltion opintolainavelkaan. Tämä johtaa niin kutsuttuun yhdistettyyn yksityiseen lainaan, eikä se ole hyvä idea monista syistä. Yksi tärkeimmistä syistä on, että et voi lykätä yksityisen koulutuslainojen yhdistämisen maksuja, jos päätät palata kouluun, mutta voit kuitenkin tehdä liittovaltion opintolainojen yhdistämisen. Korkoa ei myöskään voi hakea yksityislainan verovähennykseksi. Myös yksityinen lainojen yhdistäminen on usein vaihtuvakorkoinen, kun taas liittovaltion lainat ovat lukittuja. Voit nähdä korkosi hyppäävän katastrofaalisiin lukuihin, jos ensisijainen korko nousee.

Opintolainojen yhdistämisprosessi

Valmistunut opintolainojen yhdistäminen tai mikä tahansa opintolainojen yhdistäminen voi kestää 30–90 päivää ja joskus, epätavallisissa tapauksissa, jopa kauemmin. Maksutodistusten saaminen lainanantajilta on usein prosessin pisin osa.

Jotkut lainanantajat voivat tarjota korkoalennusta, jos maksat opintolainan vakausvelkasi sähköisesti, ja jotkut voivat sallia vielä suuremman alennuksen, kun olet osoittanut positiivisen maksuhistorian suorittamalla maksusi ajoissa.

Opintolainojen yhdistäminen eroaa peruskulutuslainojen yhdistämisestä, koska opintolainojen yhdistämisellä voit välttää luottotarkastukset, joita ei vaadita. Lisäksi opintolainojen yhdistäminen voi lisätä mahdollisuuksiasi saada autolainaa tai asuntolainaa tulevaisuudessa. Se voi auttaa vähentämään velka-tulosuhdettasi, mikä tekee sinusta houkuttelevamman lainanantajille tulevia lainoja varten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *