Osakkeiden Asuntolainojen Korkojen Vertailu

Käytä hetki lukeaksesi täältä saamasi tiedot ja ymmärrät varmasti, mikä on syy siihen, että on parempi oppia asuntolainojen vertailun aihe.

Ei ole yllätys, että tietyt asunnonomistajat sekoittavat toisinaan ilmaisut toinen asuntolaina ja “remodeling-lainat”. Loppujen lopuksi toinen asuntolaina on eräänlainen online-asuntolaina. Yleensä kiinteistölaina kuvaa kuitenkin asuntolainaa. Jos haluat hyötyä taloosi keräämästäsi pääomasta, sinun on tehtävä päätös, sopiiko HELOC vai todellinen lisäasuntolaina tarpeisiisi parhaiten.

Ennen kuin päätät, mikä niistä on parempi olosuhteisiisi, sinun tulee harkita jokaisen perusasiat. Toinen asuntolaina maksaa tietyn rahasumman, joka maksetaan takaisin tietyssä aikataulussa, samalla tavalla kuin alkuperäinen pankkilainasi. Toisin kuin asuntolaina, toinen asuntolaina ei korvaa ensimmäistä asuntolainaa. Toiset asuntolainat ovat yleensä 15-30 vuoden lainoja kiinteäkorkoisella korolla. Ensimmäisen lainan tavoin korko ja pisteet lasketaan luottohistoriasi, asunnon arvion ja nykyisen koron mukaan. Vaikka toisen asuntolainan korko voi olla hieman korkeampi, palkkiot ovat useimmiten pienempiä.

kiinteistölaina on kuitenkin samanlainen kuin maksukortti, ja sen mukana voi jopa tulla luottokortti maksutapahtumien suorittamista varten. Kuten maksukorteista, korkoa veloitetaan, ja lainasumma perustuu lainaushistoriaasi.

HELOCin laajuuden arvioimiseksi lainanantajat tarkastelevat talosi arvioitua arvoa ja aloittavat laskelmansa 75 prosentista tästä summasta. Sen jälkeen he vähentävät asuntolainasta velkaa. Jos talosi arvoksi arvioitiin 200 000 dollaria, lainanantaja tarkastelee yleensä enintään 150 000 dollaria, mikä on 75 prosenttia. Jos olisit maksanut 100 000 dollaria 180 000 dollarin lainasta, lainan myöntävä laitos vähentäisi loput 80 000 dollaria, mikä tarkoittaa, että tarkastelet HELOCin 70 000 dollarin ylärajaa, jos sinulla on hyvä luottohistoria.

Nykyinen rahatilanteesi vaikuttaa siihen, mikä lainatyyppi sopii sinulle. Kun tarvitset rahaa kertaluonteisten kulujen maksamiseen, kuten terassin rakentamiseen tai hääseremoniaan, valitset luultavasti toisen asuntolainan, jonka korko on jäykempi.

Jos kuitenkin ennustat jatkuvan syyn tarvitsevan lisää käteistä, kuten lukukausimaksua, saatat suosia saneerauslainoja. Luottorajan avulla voit saada lainaa silloin, kun tarvitset rahaa, ja olettaen, että maksat velkasummasi nopeasti takaisin, voit säästää rahaa myöhemmässä asuntolainassa. Sinun on mietittävä kulutuskäyttäytymistäsi. Jos yhden luottokortin lisääminen lompakossa houkuttelisi ostamaan useammin, näyttäisi siltä, että et ole sopiva asuntolainahakija.

Kun päätät, mikä online-asuntolaina on sinulle paras, saatat joutua keskustelemaan yksityiskohdista lainanantajan kanssa. Vaikka toiset asuntolainat toimivat yleensä samalla tavalla kuin ensimmäinen asuntolainasi, luottolimiitit ovat erilaisia. Koska niihin sisältyy säännöllisesti ajoitettuja maksuja, sinun on luettava vastuuvapauslausekkeet huolellisesti.

Lainanantajista, lainatarjouksista ja luottolimiiteistä ei ole pulaa. Pidä mielessäsi tarpeesi ja etsi sitten luotonantaja, johon luotat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *