Paikat, joissa vierailet elämässäsi

Paikat joissa vierailet elämässäsi

Tämä on yksi jännittävimmistä vuodenajoista, jolloin perheesi täytyy tehdä lopullinen päätös ja valita muutama lomakohde. Monet perheet kyllästyvät matkustamaan samoihin lomakohteisiin vuodesta toiseen. Ennen kuin valitset lomakohteen, maailmassa on vähintään kolme, joissa perheen tulee käydä.

Jos et ole käynyt Kanadassa, sinun on aika pakata matkalaukut ja olla matkalla. Lapsille on useita viihtymispaikkoja raidoilla, joissa on pelihallit ja paljon muuta.

Jos etsit iltaa puolisosi kanssa, yllätyt kuinka monta pientä romanttista ravintolaa löydät, jotka tarjoavat erilaisia ruokia. Edes kesällä Kanada ei ole koskaan liian kuuma tai liian kylmä, joten siellä on täydellinen sää. Kanadassa on jokaiselle jotakin. On yksi paikka, jossa miehet ja naiset nauttivat Edmontonista, Kanadan suurimmasta ostoskeskuksesta, se on suurin ostos- ja viihdekeskus. Siellä on yli 800 myymälää, 110 ruokapaikkaa ja ravintoloita.

Yllättäen on edelleen amerikkalaisia aikuisia, jotka eivät ole koskaan astuneet Miami Floridan maaperään. Tämä on täydellinen henkilölle, joka rakastaa auringon lämpöä… Floridassa sitä on paljon. Siellä on myös paljon kauniita rantoja, kuten Sunny Isle Beach. Täydellinen sekoitus viihdettä, rentoutumista ja paikkoja, joissa voit surffata, uida ja kalastaa. Tämä on paikka, josta kaikki perheenjäsenet voivat nauttia. Haulover Beach Tämä ranta on ehdottomasti perheen hauska paikka. On myönnytyksiä ja mukavia paikkoja perheille piknikille.

Kuten aina, siellä on surffausta, auringonottoa ja uintia, ja osa rannasta on valinnainen. paikka, joka on tehty sekä naisille että miehille. Siellä on ostosalueita, kylpylöitä ja golfkenttiä herrasmiehille. Miami ei vain tarjoa kuumia rantoja nautittavaksi, mutta älkäämme unohtako, että Universal Studios on aivan lähellä lapsille.

Universal Islands of Adventure tarjoaa viihdettä kaiken ikäisille. Islands of Adventuresissa on yökerhoja ja julkkiskokkiravintoloita lasten kanssa matkustaville aikuisille. Siellä on menestyselokuvia ja paljon muuta. Islands of Adventures on yksi täydellisistä paikoista mennä koko perheen kanssa.

Disneyn Animal Kingdom – Animal Kingdom on Kodak-hetki perheelle, jossa voit nähdä erilaisia eläimiä, nauttia pelottavan hauskoista vuoristoratamatkoista ja pelata interaktiivisia pelejä. Florida tarjoaa enemmän kuin sanat pystyvät kuvailemaan, jos uteliaisuutesi on huipussaan, mene ja tyydytä se vierailemalla Floridassa. Vauhdikas kaupunki, jossa on paljon ja paljon hauskaa tekemistä, voit viettää siellä niin hauskaa, että et halua koskaan lähteä.

New Yorkissa järjestetään päivittäin useita Broadway-näytelmiä vanhan koulukunnan klassikoista nykypäivään. Voit jopa ottaa koko perheen mukaasi ja sen jälkeen nauttia illallisesta useissa tasokkaissa ravintoloissa. Naisille, jotka rakastavat shoppailua, New Yorkissa on paljon halpaliikkeitä, jotka tarjoavat nimimerkkivaatteita, taskukirjoja ja koruja edulliseen hintaan. Siellä on nauhoja, ilotulitteita, kaikkea mitä voit kuvitella. Jos olet seikkailunhaluinen perhe, joka haluaa tutustua maan maailmoihin, aloita näistä kolmesta hämmästyttävästä paikasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *