Päiväretkiä Pattayasta

Päiväretkiä Pattayasta

Sinulla on monia mahdollisuuksia, jos haluat viettää aamun, iltapäivän tai koko päivän Pattayasta. Golfaajille ja sukeltajille tämä on helppoa. Golfkenttien ja sukelluskohteiden määrä alueella varmistaa, että voit kirjaimellisesti vain kävellä ulos hotellistasi, sinut noudetaan ja viedään varaamallesi kentälle tai alueelle, ja sinut palautetaan päivän päätteeksi.

Sitä vastoin voit mennä katsomaan tiikereitä, krokotiileja, norsuja, orkideoita tai käsitöitä, vierailla jossakin suuremmista Watsista (buddhalaistemppeleistä) maaseudulla tai mennä lautalla tai pikaveneellä Koh Larniin, suurelle saarelle Pattayan edustalla. Myös erilaiset nähtävyydet lähellä kaupunkia voivat tehdä mukavasta päivästä.

Bangkok on vain kahden ja puolen tunnin bussimatkan päässä (pohjoiselta linja-autoasemalta) tai taksilla (1000-1500 bahtia kumpaankin suuntaan), ja monet matkailijat, jotka oleskelevat viikon tai kaksi pakettilomalla, menevät sinne päiväksi tai yöksi. Bussit lähtevät puolen tunnin välein ja maksavat sinulle 100 bahtia yhteen suuntaan, mutta ne ovat usein hitaita ja saatat joutua odottamaan jopa tunnin, joten yksityisen minibussin järjestäminen hotelliltasi on parempi vaihtoehto.

Nong Nooch -puutarhoilla on selvästi eurooppalainen luonne

Sri Rachan tiikerieläintarha on noin puolen tunnin päässä Pattayan ulkopuolella ja siellä on tiikerien ja tiikerinäyttelyn lisäksi monia muita eläimiä. Taksi voi viedä sinut perille kohtuullista maksua vastaan tai voit järjestää kiertueen paikallisen välittäjän kautta.

Eteläsuunnassa Nong Nooch Garden on upea trooppisten kasvien ja kukkien näyttely, joka kattaa laajan alueen. Tämä nähtävyys on keinotekoinen vesiputous ja melontajärvi, perinteisiä thaimaalaisia tanssiesityksiä ja norsuretkiä, joten se on monien suosikkipäivä. Kiertuebussit tekevät tästä ihanasta puutarhasta joskus melko kiireisen, ja viilein aika nähdä se on aamulla.

Myös etelään, molemmin puolin puutarhoja, on kaksi vaikuttavaa buddhalaista paikkaa. Wat Yanasangwararam on suuri kompleksi koristeellisia temppeleitä ja puutarhoja, joka on yksi tärkeimmistä Wateista alueella, ja se kattaa monia kauniita hehtaareja; 2 kilometriä tästä etelään on suuri Buddha-kuva, joka on kaiverrettu massiivisesta, yli 150 metriä korkeasta pystysuorasta kalliosta. Tämä kuva on maalattu ja se voidaan nähdä useiden kilometrien päähän, mutta mitä lähemmäs pääset, sitä elävämmäksi siitä tulee.

Mini Siam on loistava paikka ottaa lapset mukaan

Miljoonan vuoden kivipuisto ja krokotiilifarmi, joka sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Pohjois-Pattayasta, on kivikkopuutarha ja 20-vuotias eläintarha. Krokotiilinäytökset, norsujen ratsastus, monet eläimet ja esitykset ovat myös tämän kiehtovan nähtävyyden ominaisuuksia. Elephant Village on myös hyvin lähellä Pattayaa.