Pakollista Paikkaa Taipeissa

Pakollista Paikkaa Taipeissa Taiwanissa

Ah, oletko menossa Taiwaniin? Mikset jää Taipeihin vähäksi aikaa? Jokainen matkustaja tietää, missä Taipei on. Se on Taiwanissa, maassa, jossa on paljon vierailukohteita! Mutta joillekin meistä filippiiniläisistä, kun kuulimme Taipeista, meille tuli ensimmäisenä mieleen tehtaita. Vakavasti, toivon muuttavan tätä ajattelutapaa. No, tässä on 10 syytä, miksi sinun täytyy käydä Taipeissa ja pysyä siellä.

Dalongdong Baoanin temppeli

Tämä tunnetaan myös nimellä Taipei Baoan-temppeli, ja se on pakko nähdä. Taiwanilainen kansanuskon temppeli, joka sijaitsee Datongin alueella ja voitti vuonna 2003 UNESCOn Aasian ja Tyynenmeren kulttuuriperinnön palkinnot kulttuuriperinnön säilyttämisestä.

Taipei 101

Tunnettiin aiemmin nimellä Taipei World Financial Center, ja sillä oli aiemmin maailman nopein hissi ja korkein rakennus vuosina 2004–2008, ainutlaatuisella suunnittelulla. Se sijaitsee Xinyin alueella ja on pakollinen rakennus Taipeissa.

Elefanttivuori

Tällä myös Xiangshanina tunnetulla vuorella on vaellusreitti. Hyvä polku niille, jotka haluavat hikoilla, se sijaitsee Xinyi-alueella ja vain muutaman minuutin päässä Taipei 101:stä. Valmistaudu uupumaan ottamalla yli 1000 askelta ja saatat kirota minua suosituksestani, mutta sinä kiität minua, kun katso viehättävä näkymä ylhäältä. Suurin osa postikorteista, joissa on valokuva Taipei 101:stä, on otettu täältä, josta näet koko kaupungin.

Kansallinen Chiang Kai-shekin muistosali

Tämä Zhongzhengin alueella sijaitseva puiston ympäröimä muistomerkki pystytettiin Kiinan tasavallan entisen presidentin Chiang Kai-Shekin muistoksi. Ihastu ja nauti kulttuurista katsomalla vartijoiden asennusseremoniaa joka tunti. Älä unohda kävellä salin alle, sen alla on museo ja kirjasto.

Kansallinen palatsimuseo

Tämä alun perin vuonna 1925 perustettu museo Shilinissä on siellä, missä kaikki kiinalaiset esineet säilytetään. Museoon on kertynyt lähes 700 000 esinettä, joilla on historiallisia ja taiteellisia arvoja, ja vain 1 % kokoelmasta on esillä. Loput kokoelmasta on varastoitu lämpötilasäädeltyihin holveihin.

Kuumat lähteet ja enemmän kuumia lähteitä

Paras paikka kuuman lähteen pakopaikalle on Beitoun alueella, ja jos et halua käyttää senttiäkään sisäänpääsymaksuihin, miksi et kokeilisi ilmaista jalkakuumaa lähdettä Quanyuan Park Foot Bathissa? Tämä paikka ei todellakaan ole turistien tiedossa (toisin kuin Fuxing Park Foot Bath), eikä se ole tungosta.

Taiwanin kansallinen yliopisto

Tunnetaan myös nimellä Ying De University Meteor Garden (draama-TV-sarja) -faneille

Yangmingshanin puisto

Tämä puisto on kaunis ympäri vuoden. Mutta minun on sanottava, että se on kiistatta upea kevätkaudella, kun kirsikankukkia kukkii kaikkialla.

Ruokamatka

Tätä ei tarvitse selittää. Taipeissa on paljon ruokakojuja, joissa voit syödä välipalaa milloin tahansa.

Thermal Valley

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, tämä kraatterijärvi, joka on täynnä luonnon vihreää rikkipitoista kuumaa lähdevettä, sijaitsee Beitoussa. Rikkipitoisen veden koostumus löytyy vain kahdesta paikasta maailmassa, vain Beitoussa, Taipeissa täällä Taiwanissa ja Akitassa, Japanissa. Mitä sinä odotat? Pakkaa laukkusi nyt ja nauti 10 pakollisesta paikasta Taipeissa!