Parhaat hätälainavaihtoehdot ihmisille, joilla on huono luotto

Kun tarvitset rahaa, haluat parhaat mahdolliset hätälainavaihtoehdot, vaikka sinulla olisi huono luotto. 500–50 000 dollarin lainan saaminen huonolla luottokelpoisuudella saattaa tuntua toivottomalta yritykseltä, mutta se on mahdollista, jos tiedät käytettävissä olevat vaihtoehdot. Kukaan ei tahalla halua olla huono luotto, mutta tämä voi tapahtua kenelle tahansa. Joillekin se voi johtua elämän taloudellisista vaikeuksista, kun taas toiset ovat vain harjoittaneet huonoa rahanhallintaa.

Hätätilanteessa huono luotto voi pahentaa tilannetta; kuitenkin on vielä tapoja selvitä. Sinulla voi olla rajallisia lainavaihtoehtoja, kun luottosi on huonossa kunnossa, mutta voit tutustua muihin vaihtoehtoihin. Jotkut lainanantajat voivat olla valmiita tarjoamaan sinulle hätälainaa, vaikka luottotietosi olisi huono. Vaikka lainat eivät välttämättä tule parhailla ehdoilla, ne auttavat sinua ratkaisemaan välittömät ongelmasi. Joten miten pääset niihin käsiksi? Tämän artikkelin tarkoituksena on kertoa sinulle parhaista hätälainavaihtoehdoista, joita voit saada huonolla luottotasolla. Perehdytään siihen syvällisesti.

Huonojen luottojen tyypit

Jos etsit henkilökohtaisia lainoja huonojen luottojen lainaajille, sinulla on kaksi vaihtoehtoa tutkia: vakuudet ja vakuudettomat lainat.

Vakuudelliset lainat: Vakuudet ovat suuri vaatimus vakuudellisille lainoille. voit käyttää autoasi, kotiasi tai mitä tahansa muuta omaisuuttasi. Yleensä korot, ehdot ja lainarajat ovat edullisia, koska sinua kannustetaan maksamaan laina takaisin ajallaan. Jos olet huono luotto lainanottaja, vakuudelliset lainat on helpompi saada kuin vakuudettomat lainat. Jos lainaa ei makseta takaisin sovitussa ajassa, seurauksena on vakuustappio. Vaikka jotkut lainanantajat tarjoavat vakuudellisia henkilökohtaisia lainavaihtoehtoja, tavalliset vakuudelliset lainavaihtoehdot ovat asuntolainat, autolainat ja asuntolainat.

Vakuudettomat lainat: Toisin kuin vakuudelliset lainat, tämäntyyppiset lainat eivät vaadi vakuuksia, mutta 500–50 000 dollarin lainasi voidaan hyväksyä luottokelpoisuudestasi riippuen. Tämä tarkoittaa, että lainan pätevyys on hieman vaikeaa; Joillakin lainanantajilla on kuitenkin vähemmän tiukat säännöt. Koska vakuuksia ei ole, vakuudettomat lainat houkuttelevat pienemmät lainalimiitit ja korkeammat korot, mutta et menetä omaisuuttasi, jos laiminlyöt maksuja.

Parhaat lainalähteet henkilöille, joilla on huono luotto

Löydät yrityksiä, jotka tarjoavat lainoja huonoille luotonottajille; Tee kuitenkin perusteellinen tutkimus löytääksesi ne, joiden takaisinmaksuehdot ja -korot ovat sopivat. Voit vapaasti tutkia mitä tahansa näistä lähteistä alla.

Online-henkilökohtaiset lainat: Nykymaailmassa laajalle levinneen teknologisen kehityksen myötä monet online-henkilökohtaiset lainayritykset ovat nousseet esiin, mikä luo parempia vaihtoehtoja huonon luottotason lainaajille. Voit pitää näitä yrityksiä pankkeina, joilla ei ole fyysistä toimistoa. Heidän liiketoimintansa harjoitetaan verkossa, mikä tekee niistä käyttäjäystävällisiä.

Toisin kuin lainan saaminen pankista, lainaprosessi kestää muutaman minuutin ja varat talletetaan tilillesi muutamassa tunnissa tai päivässä. Sinun ei myöskään tarvitse maksaa hakemusmaksuja. Lainanantajat kiinnittävät vain vähän huomiota luottopisteisiisi; Siksi sitä ei pidetä tärkeänä kriteerinä heidän päätöksentekoprosessissaan. Joitakin tekijöitä, jotka voivat toimia eduksesi, ovat työhistoriasi, korkeakoulututkinto sekä tutkinnon myöntänyt koulu.

Vertaislainaus

Tämä lainavaihtoehto, jota kutsutaan yleisesti joukkolainaksi tai P2P-lainaukseksi, on ollut olemassa vuodesta 2005 lähtien. P2P-lainausalustat yhdistävät huonoluottoiset lainanottajat muihin henkilöihin, jotka ovat valmiita antamaan heille lainaa. Mahdolliset lainanottajat listaavat lainavaatimuksiaan eri verkkosivustoilla, joilla sijoittajat voivat arvioida listautumistaan ja valita rahoitettavan lainanottajan.

Vaikka sijoittajat vaikuttavat hieman luottopisteeseesi, näillä alustoilla on vähemmän tiukat lainastandardit, ja voit myös nauttia alhaisemmista koroista kuin perinteiset lainanantajat. P2P-alustat tekevät myös versifioinnin ja riskinarvioinnin pitääkseen sekä lainanottajan että lainanantajan turvassa.

Luottoyhtiölainat

Paikalliset luotto-osuudet ovat hyviä lähteitä saada hätärahaa. Ne ovat voittoa tavoittelemattomia lainanantajia, mikä tekee niistä hyvän vaihtoehdon huonon luottotason lainaajille. Luottoyhtiöt pitävät enemmän kuin luottopisteesi; koko taloudellinen asemasi arvioidaan ennen kuin voit saada lainan, eivätkä lainaehdot ole tiukkoja. Luottoyhtiön jäseneksi liittyminen edellyttää, että asut, opiskelet tai työskentelet tietyssä paikassa tai kuulut tiettyyn ryhmään. Saatat joutua maksamaan jäsenmaksun rekisteröityessäsi.

Lainojen yhdistäjät

Jos luottotiedot ovat huonot, tämä vaihtoehto saattaa olla tutkimisen arvoinen. Lainojen yhdistäjä ei ole suora lainanantaja; kuitenkin huomattava määrä lainanantajia käyttää alustaa. He kiinnittävät vähemmän huomiota luottotasoihin, mikä lisää mahdollisuuksiasi saada lainaa. Sinun tarvitsee vain lähettää pyyntösi, ja lainanantajat, jotka pitävät ehdotustasi houkuttelevana, tekevät tarjouksia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *