Parhaat yksityiset opintolainat

Ennen kuin täytät yksityistä opintolainaa, hyvä yleissääntö on harkita yksityistä opintolainaa vain, jos olet käyttänyt liittovaltion Stafford-lainan maksimissaan. Opiskelijoiden tulee myös hakea ilmaista liittovaltion opiskelijaapuhakemusta (FAFSA). FAFSA voi oikeuttaa opiskelijat saamaan apurahoja, työopintoja ja muita opintotukea. Se on hyvin pitkä lomake, jonka täyttäminen sinulta ja vanhemmiltasi vie aikaa, mutta se maksaa itsensä takaisin sillä rahalla, jonka olet oikeutettu vastaanottamaan.

Koulutuskustannusten noustessa vuosi vuodelta opiskelijoiden on vaikeampi maksaa koulusta. Jopa saatuaan liittovaltion apua FASFA:lta opiskelijat huomaavat, että heillä on enemmän kuluja katettavana. Yksityiset opintolainat ovat hyvä vaihtoehto liittovaltion ja valtion avun välisen aukon täyttämiseksi, jotta opiskelijat voivat maksaa täyden lukukausimaksunsa ja kaikki muut korkeakoulukulut. Yksityisiä opintolainoja voi käyttää muuhunkin kuin opetukseen, vaan kirjoihin, vuokraan, ruokaan, kannettaviin tietokoneisiin ECT. Koska olen itse opiskelija, huomaat nopeasti, että rahasi menevät nopeasti ohi. Jos vanhemmillasi ei ole varaa yliopistoon ja liittovaltion apurahat eivät kata kaikkea, mikä olisikaan parempi tapa maksaa koulusi kuin yksityiset opintolainat. Yksityiset opintolainat ovat myös loistava tapa kasvattaa luottoa nuorena.

Kuten auto- ja asuntolainat, myös opintolainat perustuvat luottokelpoisuuteen. Yksityisen opintolainan saamiseksi opiskelija tarvitsee arvokkaan allekirjoittajan, kuten vanhemman tai sukulaisen, mutta monet verkkopalvelut mahdollistavat lainan lähes jokaiselle opiskelijalle. Yksityistä opintolainaa haettaessa on otettava huomioon monia tekijöitä, kuten todellinen vuosikorko, takaisinmaksun pituus sekä lainan minimi- ja enimmäismäärä.

Yksityiset opintolainat voivat lykätä maksua valmistumiseen asti, ja niillä on melkein aina alhaisemmat korot kuin luottokorteilla. Mahdollisuus alkaa maksaa lainojasi vasta valmistumisen jälkeen on loistava tapa edetä. Voit käydä läpi kaikki kouluvuodet ilman, että sinun tarvitsee keskittyä maksamiseen. Tämä antaa sinulle enemmän aikaa nauttia koulussa olemisesta ja keskittyä koulutyöhön ilman työnteon ja maksujen aiheuttamaa stressiä. Lisäksi kun tiedät, että sinä maksat koulusta, työskentelet kovemmin ja otat sen vakavammin kuin jos joku muu maksaisi sen.

Ennen yksityisen opintolainan myöntämistä on suoritettava muutama päävaihe:

  • Täytä FAFSA – ilmainen sovellus, jonka avulla opiskelijat voivat saada liittovaltion opintotukea, mukaan lukien apurahat ja edulliset lainat, jos ne ovat kelvollisia.
  • Harkitse liittovaltion tarjouksia vanhemmille.
  • Kysy yksityisiltä lainanantajilta paljon kysymyksiä.
  • Harkitse koron maksamista heti.

Korkeakoulutus on kallista, mutta sen arvoista pitkällä tähtäimellä, kun saat hyvän työn. Ja kun saat hyvän työn, lainojesi maksaminen on paljon helpompaa. Yksityiset opintolainat ovat hyvä vaihtoehto ja edullinen vaihtoehto koulun maksamiseen, eivätkä ne vaadi FAFSA:n kaltaisia ??papereita. Yksityisiä opintolainoja on monia tapoja paikallisten lainanantajien, pankkien tai opintolainayhtiöiden kautta, ja pienen tutkimuksen avulla voit löytää sinulle parhaiten sopivan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *