Perimmäinen Hotelli Opas

Perimmäinen Hotelli Opas Vastaanottaja Uusi York Kaupunki

New York City on kaupunki, joka ei koskaan nuku, vai mitä? No, ei todellakaan ole ihme, kun on niin monia paikkoja ja asioita, jotka miellyttäisivät kaikkia aisteja. Siellä on Vapaudenpatsas, Central Park, Madison Square Garden ja Jumala tietää mitä muuta. Mutta kysymys kuuluu missä asut New Yorkissa?

Elinkustannukset, varsinkin vuokrakulut, ovat toki edelleen huimia New Yorkissa. Jos tiedät mistä etsiä, monet ravintolat tarjoavat edullisia mutta maukkaita ruokia, joten ruoka ei ole ongelma. Kun se tulee ostoksille, älä ajattele, että New York City on vain Macyistä. Ei tietenkään! New Yorkissa on käynnissä monia basaareja, ja tarvitset vain tehokkaan oppaan, joka auttaa sinua. Turistikohteiden osalta sinun ei myöskään pitäisi uskoa, että kaikki New York Cityssä tulee lipun hintaan. Huh-uh! Itse asiassa pelkkä kävely New Yorkin keskustassa on jo nähtävyys.

Joten ainoa ongelma on, kyllä, missä yöpyä?

Ennen kuin julkaisen luettelon sinua kiinnostavista New Yorkin hotelleista, minun on ensinnäkin varoitettava, että se, mitä sanotaan “edullisiksi” New Yorkissa, ei välttämättä ole “edullinen” sanavarastossasi. Joten jos sinulla on rahapula, tarkista ensin, onko sinulla New Yorkissa asuvia ystäviä, jotka lainaavat sinulle huoneen viikoksi tai kahdeksi, kun menet nähtävyyksiin.

New York on kaupunki, jossa on korkeita torneja, ja monet niistä ovat hotelleja, joista voit valita mieleisesi. Nämä rakennukset vaihtelevat viiden tähden hotelleista upeisiin hotelleihin, joissa on edulliset paketit.

Four Season Hotel: jos sinulla on lapsia, sinun kannattaa harkita yöpymistä tässä lapsiystävällisessä hotellissa, koska alle 18-vuotiaat voivat majoittua ilmaiseksi. New Yorkin korkein hotelli tarjoaa myös perhevierailleen värityskirjoja, videoiden lainauskirjaston ja tervetuliaislahjoja lapsille.

Soho Grand Hotel: jos olet sellainen matkustaja, joka ei kestä jättää sinua jälkeen, älä pelkää, sillä New Yorkissa on useita hotelleja, joihin mahtuu karvaisia vieraita, aivan kuten Soho Grand Hotel. Kassalla saat jopa kultakalan New Yorkin lomasi muistoksi.

Affinia 50 Suites: tällä tietyllä hotellilla ei ole vaikeuksia päästä Top 10 -paikkaan missään kyselyssä, kun kyse on New Yorkin parhaana hotellista. Aiemmin Plaza 50 Suites -nimellä tunnettu alue on helppokäyttöinen matkailijoille, jotka haluavat perusmajoitusta, joka olisi myös helppokäyttöinen. Saatavilla on myös suuria sviittejä, joissa on minikeittiö, jos niin haluat.
Hilton Time Square: Älä välitä Paris Hiltonista ja hänen pahamaineisista tempuistaan. Hänen perheensä ei ainakaan ole lakannut olemasta yksi parhaista, kun puhutaan hotellipalveluista. Hilton Time Square on yksi New Yorkin tyylikkäimmistä hotelleista, jossa on 25-paikkainen teatteri ja jopa oma vahamuseo! Ja vain siksi, että se on hienoa, älä oleta, että henkilökunta kääntäisi nenänsä meluisille, röyhkeille lapsille tai likaisille, sekaville lemmikkieläimille. Huh-uh! Hilton Time Square pyrkii miellyttämään kaikenlaisia vieraita, ihmisiä ja muita, aikuisia ja lapsia.

Joten nyt sinun tarvitsee vain valita hotelli, jossa aiot yöpyä, maksaa lasku, nauttia maisemista ja tietysti käydä New Yorkissa!