Pienet vuokranantajat uppoavat säästöihin, kun heidän vuokralaisensa kamppailevat vuokranmaksusta

Yhä useammat vuokralaiset eivät pysty suorittamaan kuukausimaksuja, ja tällä on suuri vaikutus maan äitiin ja pop-vuokranantajiin. Pienvuokranantajien teknologia- ja markkinointialustan Avail tekemän tutkimuksen mukaan lähes kolmasosa yksittäisten vuokranantajien omistamissa omakotitaloissa tai pienissä moniperhehuoneissa asuvista vuokralaisista ei pystynyt maksamaan elokuun vuokraansa. Se on enemmän kuin heinäkuussa vajaat 25 prosenttia. Avail sai vastauksia 2 225 vuokranantajalta ja lähes 3 000 vuokraajalta. Suurin syy heidän maksukyvyttömyytensä oli työpaikan menetys tai tulojen pieneneminen. Koronaviruspandemian aikana käyttöön otetut lisätyöttömyysetuudet auttoivat vuokralaisia pysymään vuokransa perässä, mutta ne vanhenivat äskettäin, ja yhä useammat vuokralaiset jäävät maksamatta DC:n republikaanien ja demokraattien välisen kiistan aikana avustuspaketista. . Yhtälön toisessa päässä noin kolmannes pienistä vuokranantajista luottaa siihen vuokraan suurimman osan tuloistaan.

Yksittäiset vuokranantajat muodostavat suurimman osan omakotitalojen vuokranomistajista. Lähes 23 miljoonaa asuntoa 17 miljoonassa kiinteistössä on yksittäisten sijoittajien omistuksessa, Yhdysvaltain väestönlaskentaviraston tuoreimman laskennan mukaan. Näistä sijoittajista vajaat kolmannes on eläkeläisiä. Pillowin analyysin mukaan lähes 54 % tyypillisen vuokra-asunnon tuloista menee yleensä kiinteistön omistamiseen liittyviin kuluihin. Nämä kulut sisältävät asuntolainamaksut, kiinteistöverot, ylläpidon, vakuutukset ja pääomaparannukset. Ilman vuokraa vuokranantajat joutuvat silti kattamaan vajeen. Tietomme osoittavat, että 42 % vuokralaisista ja 35 % vuokranantajista kaivaa hätärahastojaan ja säästöjään kattaakseen jokapäiväisiä kulujaan, Availin toimitusjohtaja Ryan Coon sanoi. Hän huomautti, että lähes puolet pienistä vuokranantajista on tarjoutunut lykkäämään tai antamaan vuokran anteeksi kokonaan.

Tämä yhteistyö on nyt tärkeämpää kuin koskaan, kun odotamme Washingtonin päättäjien toteuttavan ratkaisuja kriisiin, Coon sanoi. Puutteelliset vuokramaksut kasvoivat 93 % maalis-toukokuussa.

Olemme olleet erittäin mukavia tehdessämme maksusuunnitelmia vuokralaisten kanssa pandemian alkamisesta lähtien, sanoi Taylor Dench field, joka omistaa kuusi pientä vuokrataloa Marylandissa. Suurin osa vuokralaisista, joilla on ollut vaikeuksia maksaa, on todella joutunut vaikeisiin aikoihin, ja teemme kaikkemme työskennelläksemme heidän kanssaan.

Vuokranantajat kamppailevat omien kulujensa kattamiseksi, ja jotkut kääntyvät hallituksen asuntoluotto-ohjelman puoleen. Sen avulla lainanottajat, joilla on valtion takaama asuntolaina, voivat lykätä kuukausimaksujaan vähintään kolmella kuukaudella ja mahdollisesti jopa vuodella. Noin 12 % kyselyyn vastanneista vuokranantajista osallistui tähän asuntolainaohjelmaan. He sanoivat, että nykyiset maksamatta jääneet maksut pakottivat heidät pelastusohjelmaan, mutta huoli siitä, että tulevat vuokralaiset eivät pysty maksamaan, sai heidät myös pyytämään suojaa. Kun neuvottelut kongressissa ovat jumiutuneet lisäsärkyistä, pienet vuokranantajat ja heidän vuokralaisensa jäävät syvemmälle jälkeen maksuistaan. Tämä voi johtaa useampaan vuokralaisten häätöihin ja vuokranantajan asuntolainahäiriöihin. Suurilla, monen perheen vuokranantajilla on enemmän taloudellista tyynyä vuokravajeen hoitamiseen, mutta hekin alkavat nähdä vuokralaisten kamppailevan entisestään.

Valtakunnallisen moniperheasuntoneuvoston tämän viikon viimeisimmän lukeman mukaan 90 % asuntotalouksista maksoi kokonaan tai osittain vuokran 20. elokuuta mennessä, mikä on 2,1 prosenttiyksikköä eli 237 056 kotitaloutta vähemmän kuin 20. elokuuta asti vuokraa maksaneiden osuus. , 2022. Se on myös laskua 20.7.2020 mennessä maksaneesta 93 prosentista. Valtuusto tutkii 11,4 miljoonaa ammattimaisesti hoidettua asuntoa eri puolilla maata.

Kongressin lainsäätäjien ja hallinnon on palattava pöytään ja työstettävä yhdessä kattavaa lainsäädäntöä, joka suojelee ja tukee kymmeniä miljoonia amerikkalaisia vuokralaisia laajentamalla työttömyysetuuksia ja tarjoamalla kipeästi kaivattua vuokra-apua, sanoi neuvoston puheenjohtaja Doug Bibby. Teollisuutta rohkaisee edelleen asukkaiden asumisvelvoitteensa priorisoiminen toistaiseksi, mutta joka päivä merkitsee enemmän ahdistusta yksilöille ja perheille ja suurempaa riskiä maan asuntosektorille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *